تحلیلی بر نقش طبیعت در معماری و تلفیق آن با معماری کتابخانه ها
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی معماری، مرمت، شهرسازی ومحیط زیست پایدار
- کد COI اختصاصی: ARUES04_074
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1022
نویسندگان
دانشجوی کارشناس ارشد،گروه معماری، پردیس علوم و تحقیقات کردستان ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، ایران
استادیار،گروه معماری،دانشکده هنر و معماری،دانشگاه کردستان،ایران
چکیده
بازگشت به طبیعت و همراه شدن با آن اجتناب ناپذیر است. به دلیل گرایش ذاتی و فطری انسان ها در تعامل با طبیعت و تاثیرات قابل توجه ارتباط با طبیعت در روح و جسم آدمی، بشر همواره به دنبال ایجاد یک رابطه ی منطقی و مناسب میان فضاای درون و طبیعت بیرون بوده است. طبیعت مظهر احساسات، شور، شوق و زیباییهاست به همین دلیل انسان همواره میکوشد تا با آن همراه باشد . در راستای تحقیقات صورت گرفته در رابطه با تاثیرات طبیعت بر بهبود روند آموزشی و نقش آرام بخش ارتباط با طبیعت بار جسم و روان آدمی، بررسی کیفیت تعامل با طبیعت در مکان های اموزشی ضروری به نظر می رسد. کتابخانه نیا به عنوان یک مرک یادگیری باید به نیازهای اطلاعاتی و هم به نیازهای روحی وروانی کاربران ) شوق، شادی، لذت و..( توجه کند . ارضای این نیازها از طریق پیوند با طبیعت قابل حصول است. از این رو هدف از پژوهش حاضر با رویکرد توصایفی تحلیلی ارائه بازشناسی - مفهمومی در نوع همراهی و هم یستی با طبیعت معماری پایدار در فضاهای مطالعاتی کتابخانه به عنوان یک مرکز فرهنگی، آموزشی و اجتماعی که می بایست دارای فضاهایی کارا و مناسب جهت تامین نیازهای مطالعاتی، فرهنگی و روانی کاربران باشد. بیگمان ارضای این نوع از نیازها از طریقت پیوند معماری با طبیعت و تعریف فضاهای سبز قابل حصول می باشدکلیدواژه ها
طبیعت، پایداری، معماری پایدار، کتابخانهمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.