بررسی کاربرد سیستم های هوشمند وب کاوی در تجارت الکترونیک با استفاده از wireless (نظام های در حال حرکت)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: FBFI01_121
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 979
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم محمدی

دانشجوی رشته مهندسی فناوری اطلاعات

محمد مهدی جلالی

دکترای مدیریت ( فناوری اطلاعات ) استادیار حق تدریس دانشکده مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه شاهرود

چکیده

با افزایش چشمگیر حجم اطلاعات و توسعه وب، نیاز به روش ها و تکنیک هایی که بتوانند امکان دستیابی کارا به داده ها و استخراج اطلاعات در بازارهای جهانی (بازارهای مالی، پولی و کالایی) و تجارت های الکترونیکی را از آنها فراهم کنند، بیش از پیش احساس می شود.تکنیک ها و روش های وب کاوی از کاربرد وسیعی در حوزه های مختلف دولت الکترونیکی، آموزش الکترونیکی و به ویژه در تجارت الکترونیک برخوردارند؛ از آنجایی که سیستم های هوشمند به صورت سیستم های نرم افزاری جدید برای حمایت از برنامه های کاربردی پیچیده به وجود آمدند که در این مقاله پس از معرفی وب کاوی و بیان مفهوم تجارت الکترونیک، به بررسی عامل های هوشمندی در تجارت الکترونیک و با استفاده از سیستم های بی سیم و مزایا و چالش های آن پرداخته شده است.همچنین به هوشمندی در وب کاوی بر اساس ادبیات روز جهانی و کاربرد های آن در تجارت الکترونیک در بستر موبایلیتی تبیین شده است.

کلیدواژه ها

سیستم های هوشمند، وب کاوی، تجارت الکترونیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.