مدل ساختاری از قانون سازگاری در آزمون پایگاه داده
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: FBFI01_031
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 564
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس
دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس
چکیده
برنامه های کاربردی پایگاه داده ، داده را از پایگاه داده استخراج می کند برای پردازش وذخیره داده به پایگاه داده برای استفاده در آینده . در مواردی که داده های ذخیره شده در پایگاه داده اشتباه ویا متناقص است برنامه های پایگاه داده ممکن است نتایج نادرستی را ارائه دهند اگرچه از لحاظ منطقی درست باشند .در حالت ایده ال برنامه های پایگاه داده ، باید اطمینان حاصل شود از سازگاری داده که ذخیره میشود ، با این حال راهی برای چک کردن اینکه داده های پایگاه داده سازگار است یا نه ، وجود ندارد . آشکارکردن داده های متناقض در پایگاه داده به این معنی است که برنامه نمی تواند از ثبت چنین داده هایی که در وهله اول ثبت شده جلوگیری کند..چارچوب(ASTD) هدفش اشکار کردن چنین داده هایی است که باقوانین کسب وکار وسیستم مشخصات برنامه کاربردی پایگاه داده متناقض است . یکی ازمراحل کلیدی در ASDT استخراج قوانین سازگار داده از قوانین کسب وکار، مشخصات سیستم والگوی پایگاه داده ست .این عمدتا پردازش راهنما است واز این رو مستعد خطا است. در این مقاله یک مدل ساختاری را پیشنهاد میکنیم که ما را قادر می سازد که این قوانین را به طور خودکار تولید کنیم با هدف کاهش منابع وتلاش در ASDT.کلیدواژه ها
آزمون پایگاه داده – جعبه سیاه – قانون سازگاریمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.