جداسازی مغناطیسی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در شیمی و مهندسی شیمی
- کد COI اختصاصی: CHCONF02_033
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3498
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی، موسسه آموزش عالی خرد
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی، موسسه آموزش عالی خرد
چکیده
پرعیار کردن مواد معدنی با استفاده از خاصیت مغناطیسی، در قرن اخیر در فناوری پرعیارسازی ارزش فراوانی پیدا نمود،بخصوص در مورد جدا کردن مواد معدنی آهن از قبیل منیتیت، هماتیت و لیمونیت از باطله های همراه، جدا کردن اسفالریت ازکانی پیریت که به طریق مرطوب دشوار است، از طریق جدا کننده های مغناطیسی با حرارت دادن و تبدیل پیریت به سولفیدیا اکسید مغناطیسی به سهولت انجام می شود . جدا کننده های مغناطیسی، امروزه به صورت یکی از مؤثرترین و اقتصادی ترینماشین های پرعیارسازی در آمده اند، ضمن آن که هزینه نگهداری و تعمیرات آ نها نیز، زیاد نیست و از بازدهی بسیار عالی همبرخوردار می باشند. انواع جداکننده های مغناطیسی شامل جداکننده با میدان مغناطیسی ضعیف، جداکننده مغناطیسی مرطوبو جداکننده مغناطیسی با باند مورب می باشد. نانوذرات مغناطیسی به ذراتی با ماهیت مستقل و با ابعاد حداکثر 100nmو دارای عناصر مغناطیسی گفته می شود. این ذرات دارای ویژگی های فیزیکی و شیمیایی بی نظیری هستند که بهطور چشمگیری متفاوت از حالت توده ای مواد است نانوذرات مغناطیسی خواص منحصر به فردی دارند که سبب کاربرد روزافزون آنها در محیط زیست، میکروالکترونیک، تولید مواد پیشرفته، پزشکی، شیوه های تشخیص، انرژی و مواد غذایی،زیست فناوری و سایر زمینه ها می شود. از مزایای این ترکیبات می توان داشتن مساحت سطح بزرگ، گروه فعال زیاد، زیستسازگار، ظرفیت بالای آنها برای استفاده در زمینه های گوناگون و خواص مغناطیسی را نام برد.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.