نقش بکارگیری مدیریت دانش درتوانمندسازی کارکنان شرکت پالایش سهند

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی ابزار و تکنیکهای مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MANAGTOOLS01_197
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 469
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدسعید انصاری فر

کارشناس ارشد مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحداصفهان خوراسگان اصفهان ایران

نگین قائمیه

کارشناس ارشد مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب ایران

مریم براتعلی

دکتری علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحداصفهان خوراسگان اصفهان ایران

چکیده

تحولات شتابان، سریع و شگرف کنونی در محیط سازمانها و تلاش آنها به منظور اعمال مدیریت صحیح و کارآمد، نیازمند دانش و مدیریت درست آن است تا بتوان از مسیرهای پر پیچ و خم تحولات کنونی، رشد سازمان را به شکل مناسب تحقق بخشید. مدیریت دانش، رویکردی نو در علم مدیریت است که خلق، کسب، ذخیره سازی، انتشار، به اشتراک گذاری و بکارگیری دانش و آموختهها را در بر میگیرد. مدیران شرکت پالایش سهند می توانند در استقرار مدیریت دانش نقش اساسی را بازی کنند، زیرا شرکت پالایش سهند با استفاده از فرآیندهای مدیریت دانش قادر خواهد بود مدیران و کارکنانی غنی از دانش جهت خدمت به جامعه تربیت کرده و در جهت توانمندسازی کارکنان خود قدم های مثیتی بردارد. امروزه صنایع تولیدی از جمله شرکت پالایش سهند به عنوان تولید کنندگان و انتشاردهندگان دانش ناب، و مدیران به عنوان راهبران سازمان نیازمند ساختارهایی هستند که به طور اساسی در ایجاد و انتقال دانش بر پایه ی اصول مدیریت دانش و یادگیری سازمانی به آنها کمک کند. مقاله حاضر با نگاه کاربردی به مدیریت دانش در شرکت پالایش سهند به رابطه ی مدیریت دانش و توانمندسازی مهارتهای مدیران پرداخته است. روش تحقیق توصیفی - همبستگی بوده و جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه کارکنان شرکت پالایش سهند به تعداد 24 نفر بوده که نمونه آماری بر اساس سرشماری کلیه کارکنان می باشند. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از ضریب همبستگی پیرسون استفاده شده است. یافتههای این تحقیق نشان می دهد بین مدیریت دانش و توانمندسازی کارکنان رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد.

کلیدواژه ها

مدیریت دانش /توانمندسازی /کارکنان /شرکت پالایش سهند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.