طراحی نقشه استراتژی درشرکت های تولیدی باروش ترکیبی تحلیل سلسله مراتبی فازی و کارت امتیازی متوازن

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی ابزار و تکنیکهای مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MANAGTOOLS01_114
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 605
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمود ارشادی

کارشناس ارشدمهندسی صنایع دانشگاه جامع امام حسین(ع)

محسن فیروزشاهی

کارشناس ارشدمهندسی صنایع دانشگاه جامع امام حسین(ع)

امیر تربتی

کارشناس ارشدمهندسی صنایع دانشگاه جامع امام حسین(ع)

علی محمد احمدوند

استادگروه مهندسی صنایع دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه جامع امام حسین (ع) تهران

چکیده

در ادبیات نوین مدیریت، سازمان های فاقد استراتژی همانند کشتی هایی تعبیر شدهاند که دیر یا زود در دریای متلاطم و پرآشوب رقابت غرق خواهند شد. از این رو، پایش مستمر پویایی های محیطی و برنامه ریزی جهت انطباق با آن، جزئی جدایی ناپذیر از وظایف مدیریت در سازمانهای امروزی محسوب می شود. شرکتهای تولیدی با توجه به رقابت بالا در این حوزه به طور حتم نیازمند تعریف شفاف استراتژی های خود و همسوسازی آن - ها در جهت نیل به چشم اندازهای سازمان در قالب نقشه استراتژی می باشند. در این بین کارت امتیازی متوازن می تواند به عنوان ابزاری مناسب برای طراحی چند جانبه استراتژی های سازمان مورد استفاده قرار گیرد. به همین منظور در این مقاله شرکت ماشینکاری خداپرست به عنوان یکی از شرکت های تولیدی در حوزه ساخت قطعات صنعت نفت مورد مطالعه قرار گرفته است؛ در پژوهشی حاضر از رویکرد ترکیبی تحلیل سلسله مراتبی فازی و کارت امتیازی متوازن برای طراحی نقشه استراتژی در این شرکت تولیدی بهره گیری شده است و ابزار جمع آوری اطلاعات از خبرگان، پرسشنامه ساختاریافته و جلسات طوفان فکری می باشد، نتیجه تحقیق به صورت یک نقشه راه برای اجرای استراتژی های سازمان می باشد که اولویت هر یک از ابعاد آن و همچنین استراتژی ها مشخص گردیده است. در انتها با توجه به یافته های حاصل از مورد پژوهی، راهکارهایی کاربردی برای تدوین نقشه استراتژی در شرکت های تولیدی کشور ارائه می گردد

کلیدواژه ها

کارت امتیازی متوازن /تحلیل سلسله مراتبی فازی /نقشه استراتژی/شرکت های تولیدی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.