نقش مهندسی مجددفرآیند کسب و کاربربهبود عملکردباتاکید برفناوری اطلاعات

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی ابزار و تکنیکهای مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MANAGTOOLS01_075
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 497
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه رفیعی رشت آبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه گیلان دانشکده ادبیات و علوم انسانی ایران

سینا ساعی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات موسسه آموزش عالی راهبرد شمال ایران

چکیده

امروزه سازمان ها، در عصری که تغییرات آن به مراتب بنیادی تر از تغییر و تحولات انقلاب صنعتی است، برای حفظ بقا و حضور خود در عرصه رقابت ناگزیر به تغییر و استفاده از تازه ترین دستاوردهای فناوری برای دستیابی به بالاترین سطح بهبود توانایی های خود و کارکنان خود هستند. از این رو تغییرات بسیاری در روشهای کسب و کار در حال شکل گیری است. یکی از آنها فرایند مهندسی مجدد فرآیند(BPR) است که به عنوان بازاندیشی اساسی و طراحی دوباره و بنیادی فرایندهای کسب و کار به منظور بهبود چشمگیر معیارهای عملکرد امروزی تعریف شده است. یکی از زمینه سازان بالقوه فرایند مهندسی مجدد کسب و کار، فناوری اطلاعات است. مهندسی مجدد فرآیند یک ابزار نافذ اما چالشی برای تغییر سازمانها به منظور بهبود ریشه ای در همه جنبه های عملکرد آنها می باشد. فناوری اطلاعات با سوق دادن سازمان به سوی مهندسی مجدد، بعنوان یک محرک ایفای نقش می نماید و همچنین به سازمان اجازه می دهد تا فرآیندهای کسب و کار را با کارایی بیشتر انجام دهد. در مقاله حاضر به مهندسی مجدد فرایندها با استفاده از متدولوژی مبتنی بر فناوری اطلاعات که یکی از رایج ترین متدولوژی های مهندسی مجدد فرایندهاست، پرداخته شده است و سپس نقش آن در بهبود عملکرد مورد بحث واقع شده است

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات/عملکرد/مهندسی مجددفرایند کسب وکار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.