محاسبه متوسط زمان سنکرون سازی کد طیف گسترده دلخواه و تاثیر استفاده از کدهای سوراخ شده در مرحله سنکرون سازی

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ICEE16_166
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1759
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد لاری

کارشناس ارشد مخابرات، آزمایشگاه تحقیقاتی مخابرات طیف گسترده دانشکده

حسن آقائی نیا

هیئت علمی و عضو قطب سیستم های مخابرات رادیویی آزمایشگاه تحقیقاتی مخاب

چکیده

سنکرون سازی یکی از مهمترین بخش های سیستم طیف گسترده است. در صورتی که گیرنده بتواند کد گسترده کننده فرستنده سنکرون شود، می تواند طبیف گسترش یافته که حتی ممکن است زیر سطح نویز قرار گرفته باشد را جمع کرده و اطلاعات فرستنده را بازیابی کند. در غیر اینصورت داده ها را از دست خواهد داد. فرآیند سنکرون سازی با داشتن اطلاعات اولیه از کد فرستنده شروع و با جستجوی کدها ادامه می یابد. این فرآینده جستجو زمان بر می باشد. بنابراین متوسط زمان سنکرون سازی در گیرنده با اهمیت می باشد. در این مقاله متوسط زمان سنکرون سازی در یک کد طیف گسترده دلخواه با شکل دلخواه تابع خود همبستگی محاسبه شده است. سپس اثرات استفاده از کدهای طیف گسترده سوراخ شده را در مرحله سنکرون سازی بررسی کرده ایم. کدهای طیف گسترده سوراخ شده می توانند سبب افزایش سرعت سنکرون سازی و بهینه سازی سخت افزار در روش سنکرون سازی سری - موازی شوند.

کلیدواژه ها

کدهای سوراخ شده، کدهای طیف گسترده، متوسط زمان سنکرون سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.