بررسی موانع و منابع پیاده سازی بانکداری الکترونیکی در ایران

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت و اولین کنفرانس کارآفرینی و نوآوری های باز
  • کد COI اختصاصی: MOCONF04_323
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 756
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمدرضا اروجی

کارشناسی دیوان محاسبات کارشناسی امار از دانشگاه فردوسی

محمدجواد ظفروفادار بمانی

سرحسابرس دیوان محاسبات کارشناسی حسابداری از دانشگاه شیراز

چکیده

ظهور فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی همه شئون زندگی بشر و از جمله تجارت رادستخوش تغییرات فراوانی نموده است از همین منظور است که بانکداری الکترونیکی شکل و شکل تکوین یافته است برای کشور ما که به تازگی این گونه از تجارت را تجربه می نماید آگاهی از روندهای بین المللی جهت تسریع در استقرار و کارآمد شدن نظام بانکداری الکترونیکی مفید به فایده خواهد بود از اینرو در مقاله فوق ضمن بررسی تعریف و مزایای بانکداری الکترونیکی و تفاوت این نوع بانکداریبا به بانکداری سنتی بر روند شکل گیری و همچنین عوامل و موانع توسع بانکداری الکترونیکی در ایران پرداخته و در انتها نیز براساس تجارب موفق بین المللی توصیه های و پیشنهادات لازرم جهت پیاده سازی بانکداری الکترونیک در کشور ارائه گردیده است.

کلیدواژه ها

بانکداری الکترونیک، موانع بانکداری الکترونیک، منابع بانکداری الکترونیک ایران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.