بررسی روش ماسکینگام کونژ با شماهای مختلف در عملیات روندیابی سیلاب

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دوازدهمین همایش سراسری آبیاری و کاهش تبخیر
  • کد COI اختصاصی: ABYARI12_076
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 667
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحمود طباطبایی

استادیار گروه آب و خاک، دانشگاه زابل

نقی خواستار

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران،دانشگاه سیستان و بلوچستان

چکیده

پیش بینی شدت جریان آب در رودخانه ها طی محبور سیلاب و شناخت خصوصیات جریان سیلابی جهت طراحی و ارزیابی سازه ‏های هیدرولیکی، توسط روندیابی سیلاب صورت می پذیرد. روش ماسکینگام کونژ از جمله روشهای روندیابی هیدرولیکی سیلاب می باشد که نیاز به واسنجی، مقطع برداری و اطلاعات داده های سیلاب گذشته در بازه مورد مطالعه ندارد. در این مطالعه علاوه بر شرح اصول روش ماسکینگام کونژ با پارامترهای ثابت و متغیر، نتایج حاصل با نتایج مدل موج دینامیکی توسط نرم افزار MIKE 11 که از حل عددی معادلات جریانهای غیردائمی به کمک روش ضمنی پرایزمن بهره می برد مقایسه شده است. نتایج نشان می دهد که روش ماسکینگام کونژ می تواند به طور اطمینان بخشی در روندیابی جریان سیلاب در آبراهه ها استفاده شود

کلیدواژه ها

روندیابی سیل، جریان غیرذدائمی، .روش عددی، معادلات سنت ونانت، ماسکینگام کونژ با پارامترهای ثابت و متغیر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.