محاسبه بهای توان راکتیو عبوری از شبکه های توزیع
- سال انتشار: 1381
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس سراسری شبکه های توزیع نیروی برق
- کد COI اختصاصی: EPDC07_049
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2775
نویسندگان
شرکت برق منطقه ای فارس
شرکت برق منطقه ای فارس
چکیده
سرمایه گذاری در صنعت برق با هدف بالا بردن کیفیت انرژی تحویلی به مشترکین امری مهم و دقیق می باشد که بدون در نظر گرفتن جنبه های مختلف فنی و اقتصادی میسر نمی گردد. در این مقاله روشی فنی- اقتصادی معرفی شده که به کمک آن ارزش تلفات توان راکتیو در شبکه های توزیع محاسبه گردیده است. روش متداول کاهش تلفات توزیع استفاده از جبران کننده های توان راکتیو می باشد تا ضمن کاهش تلفات توان، جریان های هارمونیکی نیز کاهش یابد از سوی دیگر استفاده از جبران کننده ها مستلزم صرف هزینه می باشد بنابراین سرمایه گذاری انجام گرفته به منظور خرید اسباب و تجهیزات جبرانگر بایستی حداقل با هزینه صرفه جویی شده بواسطه کاهش تلفات هارمونیکی برابری کند. در این مقاله کاربرد یک ضریب توان تنظیم شده به عنوان مناسبترین روش تعیین بهای منابع توان راکتیو پیشنهاد شده است و با درج مبانی تئوری و نتایج اقدامات عملی انجام پذیرفته در یک شبکه واقعی(شبکه استرالیا)، امید آن را داریم که بهره برداران شبکه های توزیع با مشاهده نتایج و محسنات این روش درصدد تحقق آن در شبکه های داخلی برآیند.کلیدواژه ها
توان راکتیو ، شبکه توزیع ، تلفات هارمونیکی ، هزینهمقالات مرتبط جدید
- بررسی پدیده خشکسالی در استان خوزستان با استفاده از شاخص بارش استانداردSPI
- طبقه بندی تومورهای مغزی از تصاویر MRI با شبکه کانولوشن و روش های آموزش انتقال
- افزایش راندمان یک مبدل ترکیبی توان بالا با استفاده از تکنیک ZCT در عملیات سوئیچینگ نرم
- GNRFET-based Voltage Controlled Ring Oscillator Using GDI NAND Gate
- مقابله با اثرات جدا شدنی ناگهانی توربین گازی از شبکه سراسری، با استفاده از سیستم فازی ریزش بار بر پایه شبکه عصبی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.