آلودگی و پسماندهای ناشی ازعملیات حفاری درمحیط دریایی و روشهای کاهش اثرات سوء آنها
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: هفدهمین همایش صنایع دریایی
- کد COI اختصاصی: NSMI17_119
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 590
نویسندگان
کارشناس حفاظت محیط زیست دریایی اداره کل نجات و حفاظت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی
چکیده
به منظور کنترل و کاهش اثرات سوء آلاینده های تولید شده در حین عملیات حفاری لازم است مراحل چهارگانه ذیل را برای هریک از آلودگیها مورد بررسی قرار داد. می توان برای کاهش آلودگیها ناشی از گل به جای استفاده از گل های پایه روغنی OBF از گل های پایه آبی WBF ویا گلهای پایه ترکیبی SBF استفاده کرد.زیرا ترکیبات روغنی و سمی در WBF بسیار کم و تقریبا در سراسر جهان به جز برخی از مناطق تخلیه آن بلامانع است. در مورد SBF باید گفت میزان مواد روغنی و سمی موجود در آن بسیار کمتر از گلهای پایه روغنی است و در بسیاری از مناطق تخلیه آنها و کنده ها بلامانع و یا محدودیتهای جزئی در مورد آن وضع گردیده است که عمل به این محدودیتها به دشواری محدودیتهای وضع شده در مورد OBF نیست. همچنین می توان گلهای استفاده شده را بازیافت کرد و در محل یا در جاهای مورد استفاده قرار داد در غیر این صورت چارهای جز دور ریختن گل پسماند وجود ندارد. برای جلوگیری از انتشار آلودگی در محیط زیست دریا باید مطابق استانداردهای زیست محیطی و یا قوانین محلی عمل نمود می توان این پسماندها را به لایه های زمین تزریق کرد. در صورت نبود چنین امکاناتی باید آلودگی های مضر گل را به کمک روشهای مختلف تصفیه( اعم از سانتریفیوژ تبخیر، خشک کردن و غیره،) به حد مورد قبول قوانین و یا استانداردها آنها را تخلیه و مواد آلوده کننده را مطابق قوانین در خشکی دفن نمودکلیدواژه ها
آلاینده ها ،پسماند،گل پایه آبی ،گل پایه ترکیبی ،عملیات حفاری ،محیط زیست دریاییمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.