بررسی ارتباط بین ویژگی های حرفه شغلی و تحلیل رفتگی سازمانی کارشناسان ترویج کشاورزی(مطالعه موردی: سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: NEWCONF02_154
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 453
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر
چکیده
مطالعات نشان می دهد افرادی که از لحاظ عاطفی دچار فرسودگی و تحلیل رفتگی شغلی میشوند، اغلب کمال طلبند و به طور افراطیدرگیر کار و شغلشان هستند و از طرفی اهداف غیر واقعی را برای خود مجسم میکنند. از این رو هدف تحقیق حاضر بررسی ارتباطبین ویژگی های حرفه شغلی و تحلیل رفتگی سازمانی در بین کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان است. این تحقیق از نوعتحقیقات توصیفی- همبستگی می باشد. جامعه آماری تحقیق شامل کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان که تعداد آنها 472نفر می باشد که با استفاده از فرمول کرجسی و مورگان تعداد 220نفر به عنوان نمونه تعیین گردید. نمونه گیری به روشطبقه ای با انتساب متناسب صورت گرفت. ابزارهای استفاده شده، پرسشنامه تحلیل رفتگی سازمانی مازلاک و پرسشنامه ویژگی هایشغل بود. روایی پرسشنامه توسط پانلی از متخصصان تأیید و پایایی بخش های مختلف آن با محاسبه ضریب آلفای کرونباخ بین ٪83تا ٪86برآورد گردید. برای تحلیل داده ها از نرم افزار SPSSاستفاده شد. با توجه به نتایج تحقیق، از میان ویژگی های حرفه شغلی،کم باری نقش و گرانباری نقش در سطح یک درصد خطا با تحلیل رفتگی سازمانی رابطه مثبت و معنی دار و استقلال شغلی در سطحیک درصد خطا با تحلیل رفتگی سازمانی رابطه منفی و معنی دار داشتند. اما بین ابهام نقش و تعارض نقش با تحلیل رفتگی سازمانیرابطه معنی داری مشاهده نشدکلیدواژه ها
تحلیل رفتگی سازمانی، ترویج کشاورزی، استقلال شغلی، ویژگی های حرفه شغلیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.