اثر الیاف کنف بر انتقال حرارت در اواپراتور سرمایش گلخانه
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: NEWCONF02_139
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 635
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه ایلام
عضو هیئت علمی و استادیار گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه ایلام
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک بیوسیستم، دانشگاه ایلام
چکیده
افزایش مداوم در قیمت انرژی الکتریکی ما را به سوی مواد تجدید پذیر در سیستم خنک کاری سوق میدهد. کنف به دلیلخاصیت موئینگی و قدرت جذب آب می تواند جایگزین مناسبی برای پوشال و سلولز باشد. هدف از اجرای این تحقیق ارزیابیعملکرد پد کنفی به عنوان یک پد موثر جهت استفاده در سیستم سرمایش تبخیری میباشد. با استفاده از کنف به عنوان پد درسیستم، پمپ آب حذف گردید و در مصرف انرژی الکتریکی صرفه جویی شد. جهت ارزیابی عملکرد پدها از یک کانال مستطیلیشکل استفاده شد. بدین ترتیب که پدهای کنفی در وسط کانال قرار می گرفتند و دما و رطوبت نسبی قبل و بعد از پد اندازهگیری شد. آزمایشات انجام شده در سه سطح از کنف(یک ردیف، دو ردیف و سه ردیف) به صورت آزمایش فاکتوریل در قالبطرح کاملا تصادفی در سه تکرار برای هر ردیف کنف صورت گرفت. از پوشال نیز برای مقایسه نتایج استفاده شد. برای تاثیرالیاف کنف بر انتقال حرارت و جرم در اواپراتور سرمایش گلخانه در دانشگاه ایلام با استفاده از یک اتاقک مستطیلی و یک فنچهار پره انجام شدکه از الیاف کنف به صورت بافته شده در یک قاب نگهدارندهUشکل قرار داده و انتهای الیاف ها را در داخلمحفظه آب که در زیر اتاقک قرار دارد، وارد شده تا آب را به روش موئینگی، جذب و به قسمت جریان هوای مکنده فن انتقالدهد.کنف به دلیل خواصی که در خود دارد می تواند آب را جذب نموده و برای مدتی در خود نگه دارد. هوای مکنده که از طریقفن وارد سیستم می شود، با برخورد به الیاف کنف و عبور از بین لایه های مرطوب آن، هوای خنک و رطوبت را به همراه خودبه داخل گلخانه هدایت می کند. . با توجه به میزان بازده خنک کاری و حذف پمپ آب، میتواند به عنوان یک پد موثرجهتاستفاده در سیستم سرمایش تبخیری در مناطق نیمه گرمسیر مورد استفاده قرار گیردکلیدواژه ها
گلخانه، سرمایش تبخیری، سیستم پد- فن، موئینگی الیاف کنفمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.