شناسایی عامل بیماری گال طوقه انگور و امکان کنترل بیولوژیک آن با استفاده از باکتر ی های آنتاگونیست خاکزی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: NEWCONF02_022
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2909
نویسندگان
گروه کشاورزی، واحد ملکان، دانشگاه آزاد اسلامی، ملکان، ایران
گروه کشاورزی، واحد ملکان، دانشگاه آزاد اسلامی، ملکان، ایران
چکیده
طی فصل بهار و اوایل تابستان سال 1394 ، از باغات انگور چند شهرستان از استان آذربایجان شرقی بازدید و از علائم بیماری گال طوقه نمونه برداری و به آزمایشگاه منتقل شد. از کشت نمونه ها 30 جدایه باکتری روی محیط کشت آگار مغذی جداسازی شد. در آزمون بیماریزایی، جدایه ها پس از سه هفته توانستند روی ساقه گوجه فرنگی گال تولید کننتد . براسا س مجموع ویژگی های فنوتیپی از جمله استفاوه از منابع مختلف کربنی، جدایه های عامل بیماری گال طوقه انگور به عنوان Agrobacterium tumefaciens شناسایی شدند. برای بررسی راههای کنترلی این باکتری ور شرایط آزمایشگاهی، از خاک اطراف ریشه گیاهان سال انگور نمونه برداری و پس از انتقال به آزمایشگاه کشت گردیدند. جدایه های باکتری های بدست آمده در شرایط آزمایشگاهی به روش کشت سه نقطه ای علیه باکتری بیمارگر ( A. tumefaciens ) مورد ارزیابی قرار گرفتند. از بین جدایه های ریزوسفر، تنها دو جدایه توان کنترلی روی آگروباکتریوم را داشتند که به ترتیب دارای هاله ی کنترلی8.25 و 8.3 میلیمتری داشتند. ژن 16S rRNA جدایه های آنتاگونیستت توالی یا بی و پس از مقایسه با سایر توالی های باکتری های موجود در بانک ژن و همچنین رسم درخت فیلوژنی مشتخص گردید کته جدایه S1 ، به جدایه Bacillus subtilis و جدایه S2 به Pseudomonas fluorescens شباهت بالای 99 درصد را دارند.کلیدواژه ها
آذربایجان شرقی، انگور، کنترل بیولوژیک، گال طوقهمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.