پنل میکروبیولوژی،ایمونولوژی و پروبیوتیک

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش ملی تازه های سلولی و مولکولی
  • کد COI اختصاصی: NCNCMB02_176
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 406
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی شکرآبی

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران

چکیده

آنچه امروز محققین از دانش ایمونولوژی بدست می آورند مدیون تحقیقات وسیعی است که از قرن ها پیش در ارتباط با واکنش های متقابل عفونتها با سیستم ایمنی انجام شده است و اساس واکسیناسیون بریافته های تجربی درابله گاوی استوار بوده ونهایتا به ابداع واکسن ابله منتهی گردید وسالهاست جز بیماریهایی است که به تاریخ پیوسته است و متعاقب ان اساس ایمنی سلولی بر مطالعه فاگوسیتوز روی میکروب هاست. امروزه نگاه بشریت به دنیای میکروبها متفاوت شده و همزیستی مسالمت امیز بسیاری از باکتریها و ویروس ها و انگل ها با انسان دستاوردهای مفید برای سلامت جامعه بشری داشته، از تهیه و تخلیص داروهای آنتی باکتریال گرفته تا تجویزباکتریها برای جلوگیری از آسم و الرژی، پروبیوتیکها یا باکتریهای مفید نیز در ده سال گذشته در صنایع غذایی و دارویی تحولی ایجادنموده است و غذای واجد پروبیوتیک و فراوردههای فرا سودمند در تغذیه روزانه جامعه وارد شده است. در این پنل همبستگی تحقیقات ایمونولوژی و عفونتها را شاهد هستیم و از نظر بیولوژیک و کارایی نمونه هایی چند از پروبیوتیک و اثرات سودمند انها در بدن انسان را مورد شناسایی قرار خواهیم داد.لازم است از کلیه محققین، پژوهشگران، دانشجویان ارجمند که با ارایه مقالات وزین و ارزشمند ما را در پر بار کردن این پنلیاری رساندند قدر دانی نمایم و از اینکه بدلیل محدودیت زمان و مکان امکان پذیرش کلیه مقالات را نداشتیم پیشاپیش پوزشمی خواهم.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.