فون حشرات در مرحله گلدهی گل محمدی Rosa damascena Mill. در شهر اراک

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 387

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NACONF04_085

تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395

چکیده مقاله:

در سال زراعی 1393 فون حشرات یک مزرعه گل محمدی با سطح 3 هکتار (بوته های 1-3 ساله) در روستای گوار (از توابعشهرستان اراک، استان مرکزی) در موقعیت جغرافیایی E 048039.44 ، N 033058.29 ، در کل دوره گلدهی از تاریخ سومخرداد 1393 الی پنجم تیر 1393 ، مورد بررسی قرارگرفت. نمونه برداری از حشرات به روش مشاهده مستقیم و با بررسی کلگل های مزرعه در اولین سال برداشت اقتصادی آن, صورت گرفت. در نتیحه بررسی فون حشرات در مرحله گلدهی گل -محمدی ، گونه های زیر جمع آوری و مورد شناسایی قرارگرفتند : Oxythyrea cinctella (Schaum., 1841): (Scarabaeidae); Heliothis sp. (Noctuidae); Forficula auricularia Linnaeus, 1758: Forficulidae; Frankliniella occidentalis (Pergande): Thripidae; Macrosiphum rosae (Linnaeus, 1758): Aphididae; Apis mellifera Linnaeus, 1758: (Apidae);Propylea quatuordecimpuctata (Linnaeus, 1758): Coccinellidae از لیست آفات مرسو مزراع و باغات شهرستان اراک به ترتیب، شته رز، تریپس و سوسک گردهخوار سیاه بیشترین جمعیت را روی گلها داشتند.

نویسندگان

محمود علی خانی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اراک- نویسنده مسئول

اعظم احمدی

دانشجوی دکتری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات فارس

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :