تحلیل سطح انتقال و اشتراک دانش در مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش ملی مدیریت و حسابداری ایران
- کد COI اختصاصی: MANAGEMENTBONYAD01_074
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 497
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازرگانی بین المللی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا
مدرس ودانشجوی دکترای مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی،واحد علوم و تحقیقات،گروه مدیریت آموزش عالی
چکیده
با توجه به اهمیت انتقال نتایج پژوهش ها به مخاطبین ، این مطالعه در نظر دارد سطح انتقال و اشتراک دانش را در مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران تحلیل نماید.این پژوهش از نوع کاربردی می باشد که به صورت پیمایشی توصیفی و مقطعی انجام شده است. ابزار این تحقیق پرسشنامه استاندارد خودارزیابی سازمان های تولید کننده دانش بوده که توسط نجات و همکاران (1387) تهیه و روایی و پایایی آن تایید شده است. ابزار مورد استفاده از 50 گویه در 4 بخش شامل سوال پژوهش، تولید دانش، انتقال دانش و ترویج استفاده از پژوهش تشکیل شده است. جامعه پژوهش شامل کلیه مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران شامل 34 مرکز بود که فقط 23 مرکز حاضر به تکمیل پرسشنامه ها شدند.سپس داده های بدست آمده با استفاده از نرم افزار Spss تحلیل گردید.سطح انتقال و اشتراک دانش در این مراکز در حد نسبتا مطلوبی قرار دارد. بر اساس شاخص های آماری بدست آمده می توان گفت توانایی این مراکز در حیطه سوال پژوهش در حد متوسط رو به بالا است.همچنین قابلیت این مراکز در حیطه تولید دانش در حد بالا ودر حیطه انتقال دانش در حد متوسط رو به بالا می باشد.نتایج این مطالعه نشان داد مراکز مذکور در حیطه ترویج استفاده از پژوهش در سطح متوسط رو به پایین قرار دارند.آشنایی محققین با انتقال و اشتراک دانش ،ایجاد انگیزه در آنها ، جذب منابع خارج سازمانی و ایجاد فضای مناسب پژوهشی ،ایجاد تغییر در فرایند ارسال پیام برای تصمیم گیرندگان در جهت پیگیری نتایج تحقیقات ، فرهنگ سازمانی و ساختار سازمانی از دیگر عوامل موثر در افزایش سطح انتقال و اشتراک دانش در مراکز تحقیقاتی می باشد.کلیدواژه ها
انتقال دانش،اشتراک دانش،مراکز تحقیقاتی،ایرانمقالات مرتبط جدید
- مدیریت ریسک نکول در بازپرداخت بدهی شرکتها
- آخرین پیشرفت ها در مدیریت باتری خودروهای برقی: چالش های حرارتی، چرخه عمر و یکپارچه سازی با انرژیهای تجدیدپذیر
- توصیف عملکرد هوش مصنوعی و یادگیریماشین در مدیریت کسب و کار، تجارت الکترونیک
- بررسی نقش استفاده از روش های مدل سازی و شبکه پذیرفتگی در بهبود اطلاعات و ارتباطات زنجیره تامین
- تاثیر هوش مصنوعی بر گروههای شغلی و بهره وری حاصل از آن در جهان و محاسبه تاثیر آن برای ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.