روشی جدید با قدرت تفکیک بالا مبتنی بر زیر فضا به منظور استفاده از الگوریتم های تخمین زاویه ورود سیگنال های باند باریک همبسته و ناهمبسته

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: هجدهمین کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ISCEE18_122
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 864
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غلامرضا باقریان

دانشگاه تهران

عاطفه شیخیان تعلقی

موسسه آموزش عالی ادیبان

چکیده

در این مقاله روشی بیان می شود که با استفاده از آن می توان قدرت تفکیک الگوریتم های تخمین زاویه ورود سیگنال های همبسته و ناهمبسته را بالا برد. این روش مبتنی بر زیر فضا بوده و در نتیجه می تواند برای الگوریتم هایی معروفی چون MUSIC، Root-MUSIC، FBSS ،FOSS و.... که بر این اساس کارایی دارند، مفید باشد. اساس کار در این روش استفاده از ضرب یک ماتریس در بردار هدایت است. نتیجه این حاصلضرب یک بردار هدایت جدید خواهد بود به طوریکه مقدار حاصلضرب آن در بردارهای ویژه مربوط به زیر فضای نویز نسبت به بردار هدایت قبلی کمتر و در بردارهای ویژه مربوط به زیر فضای سیگنال بیشتر بوده و در نتیجه قدرت تفکیک در این حالت بالاتر باشد. دراین مقاله به کمک نرم افزار MATLAB کارائی روش پیشنهادی برای الگوریتم های MUSIC With J Matrix،FOSS ، FBSS، MUSIC، Root-MUSIC مقایسه و تائید شده است.

کلیدواژه ها

بردارهای ویژه، بردار هدایت، جهت ورود سیگنال ، روش زیر فضایی، مقادیر ویژه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.