بررسی توزیع امواج رادیویی توسط فیبر نوری بصورت کاربردی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: هجدهمین کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ISCEE18_050
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1189
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ندا قدیمی

دانشجوی برق، دانشگاه پیام نور مرکز مشهد

سهیلا اسدی

کارشناس برق و کارشناس ارشد فیزیک هسته ای، دانشگاه پیام نور مرکز مشهد

چکیده

با توجه به اهمیت و کارایی فیبر نوری در مباحث انتقال اطلاعات دیتا و رشد سریع تکنولوژی مخابرات، تاثیرات این فناوری در سیستم های اداری و اجرایی سرلوحه کاری این مقاله قرار گرفته است.پیشرفت در برنامه های کاربردی واحدها و تجهیزات (نظامی و غیر نظامی) بیش از تاکید بر قابلیت های شبکه های ارتباطی فرکانس رادیویی (RF) موجود بر اساس کابل کواکسیال در پردازنده های مدرن مداوم بوده است که با فناوری ارتباطات فیبرنوری می توان همه این تغییرات را مقرون به صرفه کرد. پیشرفت های اخیر در فن آوری فیبر نوری ، به خصوص طول موج بخش چندگانه (WDM) تعدادی از امکانات را برای طراحی پردازنده شبکه فیبر نوری از جمله شبکه های تمام نوری برای رادار و توزیع سیگنال رایویی RF باز کرده است هرچند که کاملا قادر به انتقال امواج مایکروویو در رادار و سیستم های نجومی نیستند. در این مقاله ما به بررسی روش انتقال سیگنال های فیبر نوری بر روی تخته VHF وسیگنال UHF RF در سیستم هواپیمایی می پردازیم.

کلیدواژه ها

امواج رادیویی RF،تجهیز نظامی هواپیما، فیبرنوری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.