بررسی تاثیر پیاده سازی برنامه ریزی منابع سازمان بر مدیریت زنجیره تامین

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی مدیریت و کارآفرینی
  • کد COI اختصاصی: IMESC01_091
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 702
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا بابایی

استادیار گروه مدیریت صنعتی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهر ری ,تهران ,ایران

آزاده زندنژاد

دانشجوی کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات,دانشکده اقتصاد و مدیریت,دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات, تهران، ایران

بردیا نقشینه

دانشجوی کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات,دانشکده اقتصاد و مدیریت,دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات, تهران، ایران

چکیده

یکی از مراحل اولیه برای استقرار سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان، ارزیابی آمادگی سازمان برای پذیرش و بهره برداری مناسب از این سیستم ها است. طی این مراحل، آمادگی سازمانی از ابعاد ساختاری، مدیریتی، انسانی، فنی، زیرساختاری و فرهنگی بررسی شده و مشکلات و مخاطرات احتمالی در جریان استقرار و پیاده سازی سیستم شناسایی می شود، تا با چاره اندیشی برای رفع این مشکلات، زمینه استقرار سیستم فراهم گردد. سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانی را می توان به عنوان نرم افزار یکپارچه ای تعریف نمود که دارای اجزا و یا ماژولهای مختلفی در حوزه های عملیاتی سازمانها مانند برنامه ریزی، تولید، فروش، بازاریابی، توزیع، حسابداری، مدیریت منابع انسانی، مدیریت پروژه، مدیریت موجودی، مدیریت خدمات و نگهداری و تعمیرات، مدیریت حمل و نقل و تجارت الکترونیک هستند. هدف ما از این تحقیق و پژوهش ایجاد شرایط و موقعیتی است کهERP بتواند در این شرایط، روزنه ای را خلق نموده و یا اینکه به کارایی زنجیره تامین ممتاز و برتر امتیازی واگذار نماید. یافته ها نشان دادند که ادغام بوجود آمده به وسیله سیستم ERP اطمینان می دهد که احتمالاً سفارشهای کاربران برای محصولات خاص به سفارش محصولات مناسب تبدیل می شود. علاوه بر این پیچیدگی کنونی سیستم های ERP امکان ساخت کاتالوگهایی که شامل شمار زیادی از استانداردها و محصولات هستند را فراهم می سازد.

کلیدواژه ها

برنامه ریزی منابع سازمان، پیاده سازی، کارایی، ،مدیریت زنجیره تامین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.