شهر سرزنده و نقش تعاملی آن بر پایداری اجتماعی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU03_0991
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 937
نویسندگان
کارشناس ارشد معماری ، مدرس دانشگاه - . اصفهان ، موسسه آموزش عالی سپهر اصفهان
دانشجوی کارشناسی ارشد و فارغ التحصیل مهندسی معماری دانشگاه شهید بهشتی تهران
کارشناس معماری ، دانشگاه آزاد واحد خوراسگان ، اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان اصفهان
چکیده
فضاهای شهری در ادوار مختلف به عنوان بستری برای ایجاد ملاقات بین مردم مطرح بوده است. فرصت های اجتماعی ارزشمند در گرو همین ملاقات ها و ارتباطات شکل می گیرد. چرا که افراد می توانند با تأملی رضایت بخش به ارتباطی غنی دست یابند. شهر سرزنده می تواند این امکان را فراهم نماید، چرا که بستری مناسب را برای این امر ایجاد می کند. سرعت تردد مناسب، امنیت شهر، کیفیت فضاهای شهری، تنوع موجود در شهر و ... از عواملی هستند که شهریرا سرزنده می کنند. شهر سرزنده جامعه خود را زنده نگه می دارد و از طرف دیگر جامعه سرزنده می تواند در فرآیند سرزنده سازی شهر مؤثر واقع شود. رابطه دو سویه شهر و جامعه رابطه ای تکاملی است. از دیگر سوی، مباحث پایداری اجتماعی که یکی از شاخه های پایداری است به چگونگی ارتباط میان افراد، جامعه وجوامع توجه دارد. چگونگی مشارکت میان مردم و جامعه، امنیت موجود در آن و چگونگی کیفیت زندگی مردم از مواردی است که در شکل دهی پایداری اجتماعی مؤثر است. این نوشتار با تشریح شهر سرزنده و پایداری اجتماعی سعی بر ذکر این نکته دارد که، این دو مفهوم علاوه بر آنکهدر بردارنده مفاهیم مشترک بسیاری هستند، هر کدام در برخی موارد می توانند موجب بسط وگسترش مبانی نظریدیگری شود. به گونه ای که می توان گفت شهری سرزنده است که در درون خود از بعد اجتماعی پایدار است و پایداری اجتماعی در شهر سرزنده بروز می یابد. روش تحقیق این مقاله به صورت کیفی و روش گردآوری اطلاعات به صورت کتابخانه ای صورت گرفته است.کلیدواژه ها
پایداری اجتماعی، فضاهای مطلوب شهری، شهر سرزنده، روابط انسانی، جامعهمقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.