امکان بهره گیری از ساختمانهای هوشمند در ایران به همراه ارائه مطالعه موردی پروژههای موفق

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU03_0860
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 584
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهه آل طاهر

کارشناسی ارشد معماری

وحید قاسمی

کارشناسی ارشد معماری

صادق حسین پورتوانی

کارشناسی معماری

چکیده

می توان با کاربرد دیدگاه سیستمی در استفاده از اصول معماری ساختمانهای هوشمند در کشور منافع فراوانی در صنعت ساخت و ساز به دست آورد. سیستم مدیریت هوشمند ساختمان با به کارگیرى از فناوریهای مختلف، شرایطى ایده آل همراه با مصرفبهینه انرژى در ساختمان ها پدید میآورد . محدود بودن منابع انرژى همواره یکى از مشکلات بزرگ بشر بوده است و شهر سازى در نقاط مختلف کشور از جمله عوامل مهمى مى باشد که در اتلاف انرژى در ساختمان داراى اهمیت بسیار است . با ایجاد برخی تغییرات در امکان کاهش هدر رفت منابع مختلف مورد استفاده در بخش هاى گرمایشی - سرمایشى وجود دارد. با رویکردتوصیفی تحلیلی و استفاده از مطالعات انجام گرفته در جهان، اقدام به بررسی ساختمان هوشمند و نیازمندیهای اجرای بهینه آن در کشور گردید. با طراحى سیستم هاى مختلف هوشمند که مقدار مصرف انرژى در ساختمان را به طور درست مدیریت کرده و یا از انرژى هاى پاک مثل خورشید و باد استفاده مى کند میزان مصرف انرژى را به حداقل رسانید.

کلیدواژه ها

طراحی ساختمان، سیستم مدیریت هوشمند ساختمان، کاهش مصرف انرژی، هوشمندسازی، ساختمان هوشمند، فناوریهای ساختمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.