تحلیل و بررسی راهکارهای علمی ارائه شده برای اجرا و مقاوم سازی اتصالات تیر ستون بتن مسلح
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU03_0237
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 571
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر
کارشناس ارشد عمران سازه، دانشگاه آزاد واحد گرگان
چکیده
اتصالات تیر ستون در قاب های بتن مسلح از جمله عناصر کلیدی در تعیین رفتار سازه در مقابل انواع بارها می باشد. نگاهی گذرا به خسارت های ناشی از زلزله های گذشته، نشان می دهد که در اکثر موارد تخریب در ساختمان های بتنمسلح، به دلیل ضعف در ناحیه اتصالات آنها صورت گرفته است، در صورتی که سایر اعضای سازه ای یا اصلاً خسارت ندیده اند ویا دچار خسارت های ناچیزی شده اند. هنگام وقوع زلزله اتصال تیر به ستون در سازه های قاب خمشی بتن مسلح دچار تنشهای زیادی می شود . بر اثر این تنش ها اکثراً گره اتصال دچار آسیب شده و حتی بعضاً گسیخته می شود .گسیخته شدن گره اتصال می تواند باعث خرابی و فرو ریزش کل ساختمان گردد . با توجه به این مسئله در سالهای اخیر اکثر آیین نامه های لرزه ای توجه خاصی به گره اتصال تیر به ستون معطوف داشته اند و از آنجاییکه امروزه بسیاری ازسازه های موجود در نواحی لرزه خیز بر اساس ضوابط طراحی لرزه ای آیین نامه های مدرن طراحی و ساخته نشده اند، در نتیجه اعضای سازه ای بویژه اتصالات تیر ستون از ظرفیت شکل پذیری و مقاومت کافی برخوردار نبوده، که این امر - منجر به، به خطر انداختن اینگونه سازه ها و ساکنان آن در هنگام وقوع زلزله های قوی می شود. حال با توجه به این امر نیاز به ارزیابی دقیق تر بررسی اتصالاتو مقاوم سازی سازه ای اعضای بتنی در عملیات بهسازی لرزه ای ضروری به نظر می رسد.کلیدواژه ها
اتصال تیر – ستون، بتن مسلح ، مقاوم سازیمقالات مرتبط جدید
- مطالعه کانی شناسی، ژئوشیمی و پتانسیل ریزگرد رسوبات دشت نمکی تبریز، حاشیه جنوب شرقی دریاچه ارومیه، آذربایجان شرقی
- بررسی فیزیکوشیمیایی ریزگردها، تاثیر آن بر محیط زیست در منطقه تبریز با میکروسکوپ الکترونی SEM، آذربایجان شرقی
- ویژگی های کالبدی محور تربیت با هدف توسعه فضاهای پیاده
- تبیین و تحلیل نقوش به کار برده شده در منسوجات عصر ساسانی
- ریخت شناسی دانه گرده در ده جمعیت گیاه گلپر (.Heracleum persicum Desf. ex Fischer)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.