ارائه طرح ترکیبی پیشنهادی جهت پایدارسازی دیواره گود مطالعه موردی: پروژه بزرگترین پارکینگ طبقاتی کشور

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU03_0213
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 533
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صمد نریمانی

کارشناس ارشد مکانیک سنگ، شرکت راد پی قائم،

سیدعلیرضا موسوی

کارشناس ارشد زمین شناسی، شرکت راد پی قائم

شیوا نعمتی

کارشناس عمران، شرکت گرانسا پارس،

سعیدرضا تقی مهر

کارشناس عمران، شرکت مهندسین مشاور نی آوند سازان

چکیده

یکی ازروشهای رایج جهت پایدارسازی گودبرداریهای عمیق، استفاده از ترکیب دو روش نیلینگ و شمعکوبی میباشد و از مهمترین پارامترهای اثرگذار در بررسی رفتار دیوارهی مهار شده توسط این روش، بررسی میزان تغییر مکان افقی و قائم دیواره میباشد. در اینتحقیق با توجه به اینکه خاک پشت دیواره گود تا عمق ده متری از نوع خاک دستی میباشد، لبه بالای گود و میزان تغییر مکان افقی وقائم سرشمع و همچنین میزان بارهای وارده از طرف خاک، به عنوان تابع هدف مدنظر قرار گرفته است. همچنین در این مطالعه به بررسیتاثیر آرایش هندسی قرارگیری شمع ها به عنوان پارامترهای مهم در بحث طراحی توسط نرم افزار 2DFLAC در برابر بارهای وارده از جانب خاک پرداخته شده است .بطوریکه تاثیر جانمایی شمعهای ردیف دوم در فواصل 10و15و20متری ازشمع های ردیف اول بررسی شده است. نتایج این بررسی ها نشان میدهد که با درنظر گرفتن شمعهایی با فاصله 11 متری در پشت دیواره گود و در امتداد دیوارهی گود و دقیقا موازی با شمعهای ردیف اول، مقدار نشست سرشمع کمتراز 3 سانتیمتر بوده و مقادیر بارهای وارده از طرف خاک به میزان قابل ملاحظهای کاهش یافته است. همچنین این طرح جهت جلوگیری از قوسزدگی سرشمع پیشنهاد شده است

کلیدواژه ها

پایدارسازی دیواره گود، شمع کوبی، نیلینگ، تحلیل عددی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.