بررسی استانداردهای کیفی و انواع طبقه بندی آب در مصارف مختلف
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی توسعه با محوریت کشاورزی ، محیط زیست و گردشگری
- کد COI اختصاصی: ICDAT01_513
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3192
نویسندگان
دانشیار، گروه مهندسی عمران محیط زیست ، دانشگاه پیام نور شیراز
دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی عمران محیط زیست ، دانشگاه پیام نورشیراز
چکیده
یکی از محدودیت های عمده استفاده از منابع اب مشکل کیفیت شیمیایی اب ها است. کیفیت شیمیایی آب کلیه ویژگی ها و فاکتورهای فیزیکی، شیمیایی و میکروبیولوژی گفته می شود که استفاده از منابع آب را محدود می سازد. بنابراین بررسی کیفیت منابع آب اهمیت بسزایی دارد. هر یک از جوامع با توجه به توان فنی، اقتصادی و ویژگی های اجتماعی و اقلیمی خود به تأمین آب بهداشتی اقدام می نمایند. مهم ترین نکته در تأمین آب مسئله بهداشت و یا به عبارت دیگر، رعایت استانداردهای اولیه است استانداردها در طی سال های متمادی بر اثر توسعه دانش در مورد طبیعت و اثرات آلودگی های مختلف ( فیزیکی، شیمیایی، بیولوژیک و رادیولوژی ) به تکامل رسیده است اکثر منابع آب سطحی و زیرزمینی به علت ورود طیف وسیعی از آلاینده ها در معرض آلودگی های طبیعی و انسانی قرار دارند لذا لازم است پس از بررسی محدوده قابل قبول هر یک از این عوامل به ارزش گذاری آنها به لحاظ بار آلودگی و اثرات ناشی از آن در امر تصفیه آب و سلامت انسان و مسائل فنی و اقتصادی پرداخت و نسبت طبقه بندی منابع از لحاظ طبقاتی (عالی، خوب و قابل قبول و غیرقابل قبول) اعلام نظر نموده هدف از مطالعه مقایسه ای که حدود مجاز و مطلوب شاخص ها و پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب برای مصارف مختلف شرب و کشاورزی، فضای سبز و صنعت، پرورش ماهی می باشد. و همچنین بررسی استانداردهای کیفی آب در مصارف مختلف و طبقه بندی آنها می باشد.کلیدواژه ها
استانداردهای کیفی آب،آب شرب،آب کشاورزی،آب صنعتی،طبقه بندی آبمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.