مروری بر موانع پذیرش تکنولوژی انزژی های تجدیدپذیز و پایدار
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی توسعه با محوریت کشاورزی ، محیط زیست و گردشگری
- کد COI اختصاصی: ICDAT01_399
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 588
نویسندگان
استاد-دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه تهران
استاد-دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه تهران
استاد-دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه تهران
#NAME?
چکیده
انرژی به دو صورت تجدید پذیر و تجدیدناپذیر وجود دارد. انرژی تجدیدپذیر به دسته از انرژی ها اطلاق می گردد که نگرانی در رابطه با اتمام منابع آنها وجود ندارد و به طور طبیعی در طبیعت وجود دارد تنها بایستی از تکنولوژی مربوطه آن استفاده نمود، مانند انرژی خورشیدی، بادی و زمین گرمایی و ... به کارگیری و استفاده از این تکنولوژی ها مانند تکنولوژی سایر صنایع همواره با یک سری موانع و چالش هایی روبرو بوده و هست. کشورهایی که دانش و قابلیت کافی در این زمینه داشته اند توانسته اند به طور محسوس از این انرژی ها بهره کافی را برده باشند ولی کشورهای در حال توسعه هنوز ترکیب انتقال تکنولوژی و تغییر مصرف به سمت انرژی های تجدیدپذیر می باشد. در این مقاله سعی شده است مروری بر مطالعات انجام شده به صورت اجمالی صورت پذیرد. از پایگاه علمی scupos آخرین تحقیقات ارائه شده جمع آوری و بررسی آنها پرداخت شد. نتیجه ای که به دست آمده نشان می دهد که هنوز در راستای شناسایی مکان در برخی کشورها اقدامات کافی انجام نشده یا اگر هم شناسایی شده اند در جهت رفع این موانع حرکت مثبتی به صورت چشمگیری صورت نگرفته است. پیشنهاد شده است در جهت شناسایی و رتبه بندی تعیین و تبیین راهکار جامع در خصوص پذیرش تکنولوژی های انرژی های تأثیرپذیر و پایدار بالاخص برای کشور ایران مطالعات بیشتری صورت گیرد.کلیدواژه ها
انرژی تجدیدپذیر و پایدار،تکنولوژی انرژی های تجدیدپذیر،موانع پذیرش تکنولوژی انرژی های تجدیدپذیرمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.