تاثیر سطوح مختلف متیونین جیره بر عملکرد تخمگذاری بلدرچین ژاپنی دردوره 9-7 هفتگی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی توسعه با محوریت کشاورزی ، محیط زیست و گردشگری
  • کد COI اختصاصی: ICDAT01_258
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 642
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده فاطمه جلیلی

دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه گروه علوم دامی

نیما ایلا

دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه گروه علوم دامی

چکیده

به منظور بررسی سطوح مختلف متیونین ( 40/35 ، 0/045 ، 0/50 و 0/55 درصد جیره) بر عملکرد بلدرچین تخمگذار ژاپنی(میانگین وزن تخم، درصد تولید تخم، توده تخم، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی )، از 240 پرنده ماده هم سن (36 روزه) در قالب طرح کاملاً تصادفی با 5 تیمار، 4 تکرار و 7 قطعه پرنده در هر تکرار استفاده شد. جیره های آزمایشی به ترتیب حاوی 40/35 ، 0/045 ، 0/50 و 0/55 درصد جیره متیونین بودند. تولید روزانه تخم رکورد برداری و وزن تخم برای هر تکرار از طریق جمع آوری متوالی تخم ها در 2 روز آخر هر هفته انجام شد. نتایج این تحقیق نشان داد که وزن تخم ، توده تخم و ضریب تبدیل غذایی به طور معنی داری تحت تأثیر سطوح مختلف متیونین جیره قرار گرفتند 0/05> p . با افزایش سطح متیونین جیره وزن تخم، توده تخم و ضریب تبدیل غذایی بهبود یافت به طوری که بهترین وزن تخم، توده تخم و ضریب تبدیل مربوط به پرندگان تغذیه شده با متیونین سطح 0/5 درصد جیره بود که اختلاف معنی داری با پرندگان تغذیه شده با سطوح 0/35 و 0/40 درصد جیره داشتند. با توجه به نتایج این تحقیق به نظر میرسد افزایش سطح متیونین تا 0/5 درصد جیره باعث بهبود عملکرد تخمگذاری در بلدرچین ژاپنی شود.

کلیدواژه ها

بلدرچین تخم گذار ژاپنی، عملکرد، متیونین

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.