(فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : 0 تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت تلفیقی نماتدها جهت کنترل نماتدهای انگل گیاهی
فرناز فکرت - مربی و عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه جیرفتزهرا خبازیان زاده - دانشجوی کارشناسی ارشد بیماری شناسی گیاهی دانشکده کشاورزی دانشگاه جیرفتذبیح اله اعظمی ساردوئی - استادیار و عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه جیرفت
چکیده مقاله:
نماتدهای انگل گیاهی دارای اهمیت اقتصادی بالایی هستند به طوریکه بیش از 50 جنس نماتد انگل گیاهی وجود دارد که به طریق گوناگون گیاهان را پارازیته می کنند و به دلیل این که بیشتر آن ها در خاک زندگی می کنند یکی از بزرگترین مشکلات را از لحاظ شناسایی، تشریح و کنترل نشان می دهند. درکنترل نماتدها باید مسائلی از جمله: نژاد و گونه نماتد، گیاهان مقاوم و یا غیر میزبانی که در معرض حمله نماتد هستند. روش های کشت مورد استفاده، تاریخ برداشت، مسائل اقتصادی و هزینهها و همچنین شرایط ب و هوایی در نظر گرفته شود. کنترل نماتدهای انگل گیاهی جهت بهبود رشد گیاهان زراعی و در نتیجه ن افزایش عملکرد محصولات، با توجه به رشد روز افزونی جمعیت جهان و افزایش نیازهای غذایی ن ها، به نظر میرسد امری لازم و اجتناب ناپذیر است. اگر چه فعالیت های مدیریتی امکان پذیر در این تکنیک اندد هستند و بعضی از اطلاعات مانند میزان سمیت نماتدکشها، هزینه های مواد شیمیایی، تأثیرگذاری تاکتیکهای مدیریتی و حساسیت محصولات به سختی بدست می یند، ولی با این همه مدیریت تلفیقی نماتدها چشم انداز مثبتی واهد داشت. مدیریت تلهیقی نماتد یک عملکرد پایدار برای مدیریت نماتدها با ترکیب ابزارهای بیولوژی کی، فیزیکی و شیمیایی است که طرات اقتصادی، بهداشتی و زیست محیطی را به حداقل می رساند. راهکارهایی که برای مدیریت تلهیقی نماتدها استهاده می شود مانند پیشگیری، روش های فیزیکی استفاده از ارقام مقام، گیاهان تله و کنترل شیمیایی به موفقیت مدیریت تلهیقی نماتد در سطح مزرعه منجر شده است.
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/468389/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
فکرت، فرناز و خبازیان زاده، زهرا و اعظمی ساردوئی، ذبیح اله،1394،مدیریت تلفیقی نماتدها جهت کنترل نماتدهای انگل گیاهی،کنفرانس بین المللی توسعه با محوریت کشاورزی ، محیط زیست و گردشگری،تبریز،،،https://civilica.com/doc/468389
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1394، فکرت، فرناز؛ زهرا خبازیان زاده و ذبیح اله اعظمی ساردوئی) برای بار دوم به بعد: (1394، فکرت؛ خبازیان زاده و اعظمی ساردوئی) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.