بررسی تاثیر پلیمر سوپر جاذب بر روی عملکرد سورگوم علوفه ای

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی توسعه با محوریت کشاورزی ، محیط زیست و گردشگری
  • کد COI اختصاصی: ICDAT01_030
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 500
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید رشیدی

دانشجو کارشناسی ارشد اگرو اکولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم

محمد علی باقری

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم

چکیده

با توجه به اینکه ایران کشوری کم آب و خشک است استفاده از راهکارهایی در جهت کاهش مصرف آب و استفاده بهینه از مقدار آب موجود، راه حل بسیاری از مشکلات خواهد بود. یکی از راهکارهای استفاده از مواد سوپر جاذب جهت افزایش جذب و نگهداری آب است. به منظور ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد سورگوم تحت تاثیر سوپر جاذب آزمایشی به صورت بلوک کامل تصادفی با چهار سطح و سه تکرار اجرا شد این آزمایش شامل چهار سطح (250، 350، 50، صفر کیلوگرم در هکتار) سوپر جاذب بود در این آزمایش صفات ارتفاع، تعداد برک، تعداد گره، طول پانیکول، علوف تر، علوفه خشک، قطر ساقه و وزن هزار دانه مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که در بین سطوح سوپر جاذب بیشترین تاثیر مربوط به تیمارکاربرد 250 کیلوگرم درهکتارسوپر جاذب بود.

کلیدواژه ها

سورگوم ،سوپر جاذب ،خشکی عملکرد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.