بررسی رابطه بین ریسک اعتباری و قیمت تمام شده پول (مطالعه موردی در بانک ملی شهرستان بابل)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش ملی نوآوری مالی و توسعه مالی
- کد COI اختصاصی: FIFD01_093
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 732
نویسندگان
گروه مدیریت، واحد بابل، دانشگاه آزاد اسلامی، بابل، ایران- نویسنده مسئول
گروه مدیریت، واحد بابل، دانشگاه آزاد اسلامی، بابل، ایران
گروه مدیریت، واحد بابل، دانشگاه آزاد اسلامی، بابل، ایران
چکیده
تحقیق حاضر با هدف بررسی رابطه بین ریسک اعتباری و قیمت تمام شده پول (مطالعه موردی در بانک ملی شهرستان بابل) می باشد. مسئله تحقیق حاضر این است که آیا بین ریسک اعتباری و قیمت تمام شده پول رابطه معناداری وجود دارد؟ جامعه آماری در این تحقیق بانک های ملی شهرستان بابل به تعداد 20 شعبه می باشد و نمونه آماری شامل 20 شعبه بود که نمونه گیری به روش سرشماری انجام شد. داده های تحقیق از صورت های مالی در 5 سال متوالی از سال 1390 تا 1394شعب بانک به دست آمد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از ضریب همبستگی پیرسون استفاده شد. یافته های پژوهش حاکی از این است که بین ریسک اعتباری، مطالعات سررسیده، مطالبات معوق، مطالبات مشکوک الوصول، نوع وثاثق مطالبات مشکوک الوصول، سن تقویمی مطالبات مشکوک الوصول و قیمت تمام شده پول در بانک ملی شهر بابل رابطه مستقیم و بین وصول مطالبات و قیمت تمام شده پول رابطه معکوس وجود دارد.کلیدواژه ها
ریسک اعتباری، قیمت تمام شده پول، بانک ملی، شهرستان بابلمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.