ارزیابی و اولویت بندی ابزارهای تأمین مالی پروژه های شهری با استفاده از تکنیک سلسله مراتبی فازی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: همایش ملی نوآوری مالی و توسعه مالی
  • کد COI اختصاصی: FIFD01_088
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 606
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدعلی نبوی چاشمی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل

رحمت علیزاده

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل

روح الله جهانی بهنمیری

کارشناس ارشد مدیریت، شهرداری بهنمیر

اصغر جهانی بهنمیری

کارشناس ارشد مدیریت گرایش مالی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل

چکیده

در سال های اخیر رشد سریع جمعیت شهری، مهاجرت های بی رویه به کلان شهرها، توسعه شهری، نوسازی و ترمیم بافت های فرسوده شهری ضرورت انجام پروژه های زیربنایی و زیرساختی مانند ساخت بزرگراه ها، پل ها، جاده ها، بهبود سیستم حمل و نقل عمومی را بیش از پیش نمایان ساخته است. آنچه مسلم است انجام چنین پروژه هایی مستلزم بکارگیری سرمایه بسیار کلانی است. با توجه به بروکراسی پیچیده و سیکل های اداری طولانی مدتف عدم حضور بخش خصوصی قوی، وابستگی مالی شهرداری ها به دولت و فقدان ابزارهای تأمین مالی نوین را می توان اساسی ترین چالش پیشروی شهرداری ها در ا نجام پروژه های زیربنایی و توسعه شهری، تصمیم گیری در مورد ساختار سرمایه، شناسایی و انتخاب بهترین روش تأمینمالی و بهره گیری مناسب از منابع دانست. لذا هدف این مقاله این است که به شناسایی و اولویت بندی ابزارهای تأمین مالی پروژه های شهرداری ها بپردازد. جامعه آماری تحقیق حاضر را مدیران مالی و کارشناسان شهرداری های استان مازندران تشکیل می دهند. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار spss و تکنیک AHPFUZZY استفاده شده است. نتایج نشان می دهند که ابزارهای تأمین مالی خارجی در مقابل ابزارهای داخلی کوتاه مدت، میان مدت، و بلند مدت از بیشترین اهمیت در تأمین مالی برخوردار می باشد.

کلیدواژه ها

تأمین مالی، پروژه، تکنیک تحلیل سلسله مراتبی فازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.