بهبود الگوریتم های زمان بندی کار در محیط شبکه با استفاده از سیستم های فازی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مهندسی کامپیوتر و فن آوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CITCONF03_604
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 403
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا احسن

دانشکده فنی مهندسی –گروه کامپیوتر –واحد قم – دانشگاه آزاد اسلامی قم – ایران، دانشگاهتعالی قم – ایران

رضا مهدی زاده طاهری

دانشکده فنی مهندسی –گروه کامپیوتر –واحد قم – دانشگاه آزاد اسلامی قم – ایران، دانشگاهتعالی قم – ایران

چکیده

با توجه به پیشرفتهای اخیر که در تمدن بشر صورت گرفته، مسائل موجود در علوم و مهندسی نسبت به گذشته با پیچیدگی بیشتری مواجه بوده اند. برای رفع این مسائل پیچیده، محاسبات شبکه به یکی از ابزراهای مطلوب تیدل شده است. محیط شبکه جمع آوری و یکپارچه سازی می شود و از منابع ناهمگن و همگن پراکنده در جهان با شبکه پرسرعت استفاده می کند. محیط شبکه را می توان به دو نوع طبقه بندی نمود: محاسبات شبکه و داده های شبکه. د این مقاله به طور عمده بر شبکه های محاسباتی و فازی کردن آنها متمرکز می شود. در محاسبات شبکه، برنامه ریزی شغلی وظیفه بسیار مهمی است. الگوریتم زمان بندی خوب می تواند شغل را به منابع موثر تخصیص دهد و بار سیستم را متعادل می سازد در این مقاله، ما چارچوب سلسله مراتبی و الگوریتم زمان بندی کار را تحت عنوانبرای محیط شبکه ارائه می کنیم. در این الگوریتم، ما از (HLBA) الگوریتم سلسله مراتبی بار متعادل بار سیستم به عنوان پارامتر تعیین آستانه تعادل استفاده می کنیم و زمانبندی آستانه تعادل به را صورت پویا وقتی مطابقت می دهد که بار سیستم تغییر پیدا کندرا به صورت فازی پیاده سازی می کنیم . هدفاصلی این مقاله شامل دو قسمت می باشد. اول، الگوریتم زمان بندی، بار سیستم را با یک آستانه تطبیقی متعادل می سازد و دوم، آن را دوره کوتاه زمانی انجام وظیفه کاهش می دهد و سوم اینکه HLBA بتواند آن را به کمک مساله فازی پیاده سازی نماید . نتایج تجربی نشان می دهد که عملکرد بهتر از الگوریتم های دیگر می باشد.

کلیدواژه ها

محاسبات شبکه، برنامه ریزی شغلی ، فازی سازی مساله و توابع تعلق

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.