مروری بر کارهای خودتطبیق انجام شده در حوزه شبکههای موردی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مهندسی کامپیوتر و فن آوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CITCONF03_568
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 407
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سجاد جهانبخش گدهکهریز

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد گرمی، دانشگاه آزاد اسلامی، گرمی، ایران

مینا واجد خیاوی

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد گرمی، دانشگاه آزاد اسلامی، گرمی، ایران

چکیده

در محیطهایی که تغییرات زیاد دارند، اغلب به نظارت مداوم برای ادامه فعالیت در همه شرایط نیازمند هستند.این فعالیتها که شامل پیکربندی مجدد، رفع اشکال و امور نگهداری هستند، اغلب زمانبر و هزینهبر هستند. سیستمهای خودتطبیق، پاسخی برای این گونه فعالیتها و رفع مشکلات موجود هستند. در یک تعریف کلی، سیستم خودتطبیق رفتار خود را ارزیابی نموده و هنگامی که این رفتارها در جهت اهداف تعیین شده برای سیستم نباشند و یا کارایی بالاتری ممکن باشد، این رفتارها را تغییر میدهد .شبکه موردی مجموعهای از گرههای سیار است، که فاقد زیرساخت و مدیریت متمرکز بوده و از طریق امواج رادیویی با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند. شبکههای موردی ویژگیهایی از قبیل پویایی توپولوژی، ظرفیت کم باتری گرهها، ارتباطات بیسیم و چندگامی بودن دارند و لذا باید برای حل این چالشها راهکارهای بهینهای ارائه شود. با توجه به ماهیت سیستمهای خودتطبیق، یکی از بهترین راهکارها برای حل چالشهای شبکههای موردی، استفاده از خود تطبیقی در این شبکهها میباشد. در این مقاله هدف این است که روشهای خودتطبیق که قبلا برای شبکههای موردی ارائه شده است را بررسی کنیم.

کلیدواژه ها

سیستمهای خودتطبیق، شبکههای موردی، مسیریابی، امنیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.