حال و آینذه تحقیق در دنیای اینتزنت اشیاء

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مهندسی کامپیوتر و فن آوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CITCONF03_070
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 618
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید فدیشه ای

استادیار گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه بجنورد

علیرضا محمدباقر تهرانی

دانشگاه کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

بشر امروز به سمت متصل کردن وایجاد ارتباط میان وسایل مختلف کوچک بزرگ پیرامون خود که در زندگی روزمره با انها سروکار دارد گام برداشه است شبکه اینرنت دیگر مختص رایانه ها نیست و در آینده ای نزدیک؛ کمتر وسیله الکتریکی در اطراف خود خواهید دید که به این شبکه متصل نباشد. در نتیجه تکاپوی تحقیقاتی وسیعی در محافل علمی دنیا در راه برخورد با این چالشها و حل مسائلی که این تکنولوژی به همراه آورده اس به جریان افتاده است این مقاله بهبررسی رمینه های تحقیقاتی مطرح این حوزه و ارتباطات آن با سایر حوزه های تحقیقاتی پرداخته است. این مقاله به بررسی زمینه های تحقیقاتی مطرح این حوزه و ارتباطات آن با سایر حوزه های تحقیقاتی پرداخته مسائل جاری و روند تحقیقاتی در زمینه های مختلف مرتبط باآن را شرح می دهد و در نهایت پیش بینی های از مسیر و آینده تحقیقاتی اینترنت اشیاء ارائه می دهد.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء رایانش ابری؛ رایانش فراگیر؛ رایانش موبایل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.