بررسی مبانی فلسفی انسان پست مدرن در آموزش از راه دورمدارس

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی ایران
  • کد COI اختصاصی: SHCONF01_173
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 525
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امین پورفهیمی

کارشناسی ارشدریاضی کاربردی کارشناسی ارشددانشگاه آزاد واحد کرج

حسین اسماعیل زاده

کارشناسی آموزش ابتدایی ،مدیر آموزشگاه ناحیه چهار کرج

وحید سعیدی

کارشناسی تربیت بدنی ،دبیر ناحیه چهار کرج

چکیده

از مطالعات حوزه آموزش چنان به نظر می آید که آموزش از دور را تا حدود زیادی منطبق بر مبانی فلسف ی پسفم مدرنیسف و حتی محصول این جامعه می باشد، ولی در آموزش از دور در مقایسه با آموزش موجود،جنبه های عاط ی، اجتماعی و روانی- حرکتی انسانو بطور کلی جسففمانیم انسففان در این نظام آموزشففی کمتر مورد توجه قرار می گیرد. علی رغ عمر کوتاه این رویکرد آموزش ففی ، با انتقادات زیادی مواجه شفده اتم.در همه تعار ی ی که از آموزش از دور میشود تاکید بر فاصله بین یاددهنده و یادگیرنده و نحوه تعامل آنها مورد توجه قرار میگیرد.بنابراین یکی از محورها و مباحث اصففلی آموزش از دور بخصففود در جوامپ پسففم مدرن انسففان و فرایند یادگیری او می باشد. در نظام آموزشی پسم مدرن انسان بعنوان موجودی محصول گ تمان و اجتماع، عقل تتیز، و متاثر از طبیعم وجامعه تلقی می گردد. با این نگرش به انسففان، در نظام آموزش از دور جامعه پسففم مدرن تففوا تی مطرح میشففود. آیا آموزش از دور میتواند بر جنبه های مختلف انسفان پسفم مدرن تاثیر بگذارد؟ م هوم یادگیری انسفان در نظام آموزش از دور در جامعه پسفم مدرن مت اوت از نظام تفنت ی می باشفد؟ آ یا آموزش ازدور با مبانی انسفانشفنات ی جامعه پسم مدرن تازگار اتم؟ در زمینه فرایند یادگیریانسان در نظام آموزش از دور و تاثیر من ی تعامل انسان-ماشین برعوامل شناختی فرایند انسان در جامعه پسم مدرن مطالعات اندکی انجام شده اتم. لذا پژوهش حاضر می کوشد با تحلیل و بررتی مبانی انسانشناتی جامعه پسم مدرن ضمن نقد آنها در نظام آموزش از دور به بررتی و تحلیل پاتخ این توا ت بپردازد.

کلیدواژه ها

آموزش از راه دور،پسم مدرنیس ،فلس ه انسان،

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.