بررسی روش های کشت میکروجلبک بمنظور تصفیه ی فاضلاب
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
- کد COI اختصاصی: PDCONF02_116
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 729
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگی محیط زیست دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء (ص) بهبهان، خوزستان، ایران.
عضو هیئت علمی و استادیار گروه محیط زیست دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء (ص)بهبهان، خوزستان، ایران.
عضو هیئت علمی و استادیاپروهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری تهران، ایران
عضو هیئت علمی و استادیار گروه محیط زیست دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء (ص)بهبهان، خوزستان، ایران.
چکیده
افزایش جمعیت و رشد صنایع، موجب تولید حجم بالایی از فاضلاب شده است. به علت توانایی بالقوه ی فاضلاب ها در آلوده سازی منابعغذایی و آب ها و همچنین امکان رشد انواع مختلف میکروارگانیسم های بیماری زا درون آن ها، تأکید زیادی بر جمع آوری و رفع آلودگیاز انواع فاضلاب ها صور گرفته است. گروهی از گیاهان که اییرا جتت تفییه ی فاضلاب ها مورد توجه محققین ررار گرفته اند، میکروجلکها می باشند. میکروجلک ها گروهی از جلک های میکروسکوپی هستند که رادرند از کربن آلی، نیتروژن و فسیر اضافی که از ترکیباتمعدنی موجود در فاضلاب هستند، بعنوان مواد مغذی استیاده کرده و از ورود این مواد به چریه ی طبیعت جلوگیری کنند. کاربردمیکروجلک ها برای تفییه ی فاضلاب دارای مزایای متعددی است که از متمترین آنتا می توان به عدم ایجاد یطرا زیست محیطی باتکیه بر اکوسیستم های طکیعی، عدم ایجاد آلودگی ثانویه در صور استیاده از بیومس تولیدی و توانایی میکروجلک ها در بازچریش مؤثرمواد مغذی موجود در فاضلاب های ثانویه اشاره کرد. استیاده از میکروجلک ها برای تفییه ی انواع فاضلاب روش بسیار مناسبی است،زیرا میکروجلک ها با استیاده از نور خورشید مواد مغذی نیتروژن و فسیر را مفرف کرده و از آلودگی منابع آبی جلوگیری می کنند. دراین مطالعه، پارامترهای تاثیرگذار بر روی رشد بتینه ی میکروجلک ها و تفییه ی فاضلاب و انواع روش های کشت مورد بررسی قرارگرفت و مشخص شد که نور، اغتشاش، دما و تنظیم pH از پارامترهای اساسی و تأثیرگذار در رشد میکروجلک ها می باشند.کلیدواژه ها
میکروجلک ، تفییه ی فاضلاب، مقیط کشت، فتوبیورآکتورمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.