بررسی صلحه رحم از دیدگاه قرآن کریم و روایات ائمه معصومین(ع)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین همایش ملی راهکارهای توسعه و ترویج علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره و آموزش در ایران
- کد COI اختصاصی: PCCONF02_043
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1220
نویسندگان
عضو هیئت علمی گروه معارف اسلامی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان ، ایران
دکتری تخصصی علوم تربیتی ، دانشگاه فرهنگیان ، واحد پردیس رسول اکرم ص استان خوزستان ، اهواز ، ایران
چکیده
انسان موجودی اجتماعی است ، و زندگی او به صورت فردی و به دور از دیگران ، غالباً غیرممکن است. از این رو انسان از ابتدای زندگی به تدریج هرچقدر بزرگتر می شود و با محیط های بزرگ تر و صحنه های وسیع تر جامعه بیشتر آشنا میشود ، روابط نزدیک تری با دیگران پیدا می کند . این تحقیق به بررسی صله رحم از دیدگاه قرآن و روایات می پردازد. این تحقیق به سؤالاتی چون : مفهوم صله رحم ، اهمیت صله رحم در فرهنگ اسلامی، مصادیق صله رحم در جامعه وعوامل ضعف یا قطع پیوندهای خویشاوندی و پیامدهای مثبت صلحه رحم پرداخته و به آنها پاسخ میدهد . از این رو کوشیده شدهاست که این رفتار اجتماعی را با توجه به آیات و روایات، مورد بررسی و تحلیل قرار داده شود و عوامل غفلت زا در مورد صله رحم را بحث می کند و نتیجه ای که ازاین تحقیق حاصل شده اینکه تأثیر صله رحم در جوامع، منجر به کاهش تضادهای اجتماعی و روابط صحیح و بهتر در جامعه شده و بسیاری از مشکلات جوامع را حل می نماید . منابع تحقیق از کتاب قرآنکریم وهمچنین کتب تفسیری ، روایی ، اخلاقی و چند کتاب مستقل در مورد صله رحم از جمله کتاب تحلیلی اجتماعی و همچنین از منابع اینترنتی نیز استفاده شده است. و روش جمع آوری مطالب به صورت کتابخانه ای وتحلیلی توصیفی – بوده است .کلیدواژه ها
صله رحم ، دیدگاه قرآن ، احترام و تکوین ، تأثیرات اجتماعیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.