بررسی استخراج آنزیم لاکیزLaccase توسط سیستم های آبی دو فازی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی نفت،گاز پتروشیمی و توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: OGPCONF01_112
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 852
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پوریا مبلغ الاسلام

گروه مهندسی شیمی، واحد ماهشهر، دانشگاه آزاد اسلامی ماهشهر، ایران

حمید بخشی

هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

چکیده

لاکیزLaccase یکی از آنزیم های پر کاربرد در صنایع مختلف مانند شیمیایی و غذایی و داروسازی و تصفیه آب و چوب و کاغذ و پتروشیمی است که امروزه توجه بسیاری از محققان را به خود جلب کرده است. در این مقاله ابتدا با معرفی این آنزیم، کاربرد، روش استخراج آن توسط سیستم های آبی دوفازی ATPS به عنوان یکی از روش ها ی پر بازده و ارزان بررسی می شود. مطالعات استخراج لاکیز در سیستم آبی دوفازی پلیمر_نمک با استفاده از پلی اتیلن گلایکول و کوپلیمر هانشان می دهد که بازده استخراج با کاهش وزن مولکولی پلیمر افزایش می یابد. همچنین استخراج لاکیز با استفاده از نمک های مختلف در سیستم های آبی دوفازی حاوی نمک_ پلیمر نشان می دهد که در بین نمک های استفاده شدهLi2SO، 4موثرتر از سایر نمک ها برای جداسازی لاکاز عمل می کند ولی محصول فعالیت بیولوژکی بالایی ندارد از طرفی نمک های پتاسیم فسفات بیشترین میزان فعالیت بیولوژکی را دارند ومحصول با کیفیت ترین استخراج می کنند. علاوه بر ا ین pH در محدوده خنثی مناسبترینpH برای استخراج لاکیز بوده و در این محدوده ضریب جداسازی و بازده استخراج بیشینه می باشد.

کلیدواژه ها

آنزیم، لاکیز، سیستم های آبی دوفازی، استخراج

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.