فیلترهای نانو ساختار عاملی برای رفع آلودگی بخش های مختلف در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی نفت،گاز پتروشیمی و توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: OGPCONF01_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2107
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید تقوی نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نفت حفاری، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک

مسعود نوعی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نفت حفاری، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک

محمد مساح

دانشجوی دکترا مهندسی نفت، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی نفت

چکیده

امروزه ظهور فناوری نانو، سرآغاز تحولات و پیشرفت های بزرگی در زمینه ی علوم و صنایع گوناگون می باشد که صنایع نفت، گاز و پتروشیمی از این قائله مستثنی نبوده و در بخش مختلف آن آثارفناوری نانو به خوبی مشخص می باشد. فناوری نانو تأثیر چشمگیری بر روی تمامی بخش های صنعت نفت داشته و چشم انداز آینده این صنعت را بطور قابل ملاحضه ای تحت تاثیر قرار می دهد، بطوری کهاین گستره عظیم هر دو بخش صنایع بالادستی و پایین دستی را پوشش می دهد. از جمله این اثر بخشی مفید فناوری نانو می توان به کاربرد گسترده فیلترهای نانو ساختار اشاره کرد که در بخش های بالادستی وپایین دستی صنعت نفت کارایی خود را اثبات کرده است. در این مقاله به بررسی حوزه های مختلف کاربرد فیلترهای نانو ساختار پرداخته ایم و نتایج به دست آمده از این تحقیق حاکی از آن است که با به کارگیری نانو فیلتراسیون در صنعت نفت، علاوه بر کاهش چشمگیر آلودگی های حوزه های مختلف، می توان کارایی بخش هایی همانند واحد های نمک زدایی و فرآورش نفت را افزایش داد

کلیدواژه ها

فیلترهای نانوساختار، صنعت نفت، حذف آلودگی، نمک زدایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.