گیاه پالایی در تصفیه پساب

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی فن آوری های نوین شیمی و مهندسی شیمی
  • کد COI اختصاصی: NCTCC04_097
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 843
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید فرامرزی

گروه مهندسی شیمی ، واحد قوچان ، دانشگاه آزاد اسلامی ، قوچان، ایران

هادی احمری

گروه مهندسی شیمی ، واحد قوچان ، دانشگاه آزاد اسلامی ، قوچان، ایران

مهدی منزه حاجی یار

گروه مهندسی شیمی ، واحد قوچان ، دانشگاه آزاد اسلامی ، قوچان، ایران

چکیده

صطلاح تو سعه پایدار اولین بار تو سط کمی سیون جهانی محیط زی ست و تو سعه به عنوان تو سعه ای که نیازهای نسل فعلی را بدون ایجاد ا شکال در توانایی ن سل های آینده در برآوردن احتیاجات خود تأمین می کند، مطرح شد . در زمینه تو سعه پایدار دو مو ضوع اساسی وجود دارد، مردم و اکوسیستم . انسان نیز به عنوان یکی از محورهای اساسی توسعه پایدار مطرح است . موضوع مهم دیگر در زمینه ی توسعه پایدار، مربوط به مسائل زیست محیطی می باشد، که در این راستا باید ساختار ، کارکرد و تنوع سیستم های طبیعی جهان که انسان به آن وابسته است، حفظ شود . برای رسیدن به توسعه ی پایدار باید اهداف اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی با هم تلفیق شوند . یکی از موارد مهم مد نظر قرار دادن ملاحظات زی ست محیطی ا ست . یکی از م سائل و م شکلات زی ست محیطی ای که امروزه در تمام دنیا و بویژه در ایران مطرح است بحث دفع فاضلاب می باشد . ورود این فاضلاب ها، خصوصا فاضلاب هایی که حاوی فلزات سنگین و خطرناک هستند، به محیط ( آب و خاک ) مشکلات زیست محیطی فراوانی را بوجود آورده است . گیاه پالایی به عنوان یک روش حافظ و دوستدار محیط زیست، یکی از راهکارهای تصفیه و بویژه حذف فلزات سنگین می باشد و همچنین یکی از راهکارهای مورد نظردر زمینه ی حفظ و بهبود کارکرد اکوسیستم ها و تنوع زیستی می باشد و می توان از آن به عنوان روشی که در را ستای اهداف تو سعه ی پایدار گام بر می دارد، نام برد . در این مقاله به برر سی فرآیند تصفیه پساب های صنعتی تو سط این روش پرداخته شده و مزایا و محدودیت های آن تشریح می گردد

کلیدواژه ها

گیاه پالایی ، تصفیه پساب صنعتی ، فلزات سنگین ، زیست فناوری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.