مدیریت اسلامی؛ اصول و موانع تحقق آن جهت استفاده در مدل تحلیل سلسلهمراتبی فازی (FAHP)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش ملی دستاوردهای نوین در حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: NAMA01_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 917
نویسندگان
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان
کارشناس ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان
چکیده
امروزه با طرح انواع نظریات مدیریتی و اجرای آنها، نیاز به الگویی جامع، پویاو کارآمد در مدیریت ضروریاست. لذا معرفی مدیریت اسلامی با مبانی نظری(اعتقادی) خاص، الگوهای عملی و چارچوب ساختاری ویژه، درعصر حاضر به عنوان حلال مشکلات و راه برون رفت از پیچیدگی های موجود در سیستم های مدیریت رایجغربی، مورد توجه ویژه مدیران و طراحان ساختارها و استراتژی های سازمانی و محققان علم مدیریت است. باوجود تلاش محققان بر روی مدیریت اسلامی برای بررسی شاخصها و تدوین مدل اجرایی، وجود موانع جدی،مانع از روند حرکت سریعتر این جریان است. بنابراین، هدف این تحقیق عبارتست از شناسایی اصول مدیریتاسلامی و موانع تحقق آن جهت استفاده در روشی مناسب برای رتبه بندی که اخذ تصمیمات لازم برای اجرایاین الگو را تسهیل نماید. این تحقیق، کاربردی و توصیفی است. پس از شناسایی معیارها و موانع تحقق از منابعکتابخانه ای، با دو پرسشنامه از طریق خبرگان، مهمترین آنها حصاء گردید تا در مدل FAHP مورد بهره برداری قرار گیردکلیدواژه ها
مدیریت اسلامی، موانع تحقق، تحلیل سلسله مراتبی فازی (FAHP)مقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.