طراحی سیستم استنتاج فازی - عصبی انطباقی برای ارزیابی استقرار سیستم هوشمندی کسب و کار در صنعت تولید نرم افزار
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس ملی سیستم های اطلاعاتی
- کد COI اختصاصی: INSYS01_008
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 594
نویسندگان
استاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
چکیده
هدف اصلی این پژوهش طراحی سیستم استنتاج عصبی - فازی انطباقی برای ارزیابی استقرار سیستم هوشمندی کسب و کار بوده است. در این راستا با مطالعه حجم وسیعی از منابع مختلف در زمینه استقرار سیستم هوشمندی کسب و کار، عوامل ارزیابی استقرار این سیستم در بدو ورود به سازمان با در نظر گرفتن دسته بندی های ارایه شده در منابع شناسایی و طبقه بندی شدند. در مرحله بعد عوامل ارزیابی استقرار سیستم هوشمندی کسب و کار به کار گرفته شد. این سیستم برای استفاده در سازمان ها به منظور ارزیابی استقرار سیستم هوشمندی کسب و کار طراحی شد. از آنجا که سازمان ها در ایران با مشکلات بسیاری در زمینه استقرار سیستم هوشمندی کسب و کار مواجه هستند، این سیستم کمک خواهد کرد که وضعیت موفقیت و عدم موفقیت خود را با وارد کردن ورودی ها بسنجند و با تغییر ورودی ها دوباره خروجی خود را محاسبه نمایند تا دریابند که کدام ورودی در سازمان آنها بیشترین تاثیر را بر خروجی دارد و با بر طرف کردن مشکلات در زمینه آن ورودی به نتایج موفقیت آمیز دست پیدا نمایند. این سیستم با استفاده از داده ها آموزش دیده و پس از تست، با خطای 0/08 طراحی شده است. در نهایت پیشنهادات تحقیق نشان دادند که چه حوزه هایی از شاخص های ارزیابی استقرار سیستم از اهمیت بیشتری در سازمان ها برخوردارند و نیاز است که تمرکز بیشتری بر فعالیت های بهبود این شاخص ها انجام گیرد.کلیدواژه ها
سیستم هوشمندی کسب و کار، سیستم استنتاج فازی - عصبی انطباقی، عوامل کلیدی موفقیت استقرار سیستم هوشمندی کسب و کارمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.