ایجاب وقبول درقراردادهای الکترونیکی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی مدیریت و فرهنگ توسعه
  • کد COI اختصاصی: ICOM02_250
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 644
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جواد محمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد،دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات ایلام،ایران

مراد محمدی

معاون فنی دیوان محاسبات استان تهران. دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

اسداله سلطانیان

معاون فنی دیوان محاسبات استان تهران. دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

چکیده

ظهور اینترنت و تجاری شدن آن در دهه های اخیر شیوه های متعارف و کهن تجارت را تا حدود زیادی دگرگون ساخته است و تجارت الکترونیکی به دلیل سرعت،کارائی و کاهش هزینه و بهره برداری بهینه از فرصت ها عصر جدیدی را در رقابت گشوده است.تجارت الکترونیک پدیده جدیدی است و از این رو برای هر کس ممکن است پرسش های متعددی مطرح شود که اساساً تجارت الکترونیک چیست؟ چه لزومی به بهره گیری از آن وجود دارد ؟آیا شرایط و ساختار قرادادهای الکترونیک مطابق با اصول قراردادها است ؟ ارکان قرارداد در آن با اصول کلی قراردادها مطابقت دارد؟ ایجاب و قبول که رکن اصلی در قرارداد می باشد چگونه شکل می گیرد؟ از این رو بخش اول این تحقیق به تعریف و مفهوم ایجاب ،ویژگی های ایجاب ،تمیز ایجاب از پیشنهاد معامله ،ماهیت حقوقی آگهی در پایگاه ها و منزلگاه های اینترنتی،تفاوت ایجاب با مذاکرات مقدماتی،اثر ایجاب و رجوع از آن و زوال ایجاب می پردازیم.بخش دوم به تعریف و مفهوم قبول،شرایط شکلی قبول و توالی ایجاب و قبول می پردازیم.بخش سوم به ویژگی های زمان و مکان قرارداد پرداخته می شود.بخش چهارم زمان تشکیل قراردادهای الکترونیکی مورد بررسی قرار می گیرد.بخش پنجم زمان ارسال و دریافت داده پیام مور بررسی قرار می گیرد.بخش ششم مکان تشکیل قراردادهای الکترونیکی بررسی می شود.بخش هفتم مکان ارسال و دریافت داده پیام و دربخش هشتم انعقاد قرارداد از طریق نمایندگی الکترونیکی مورد بررسی قرار می گیرد . و در انتها نتایج ویشنهادات تحقیق ارائه می شود.

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیکی- داده پیام- قراردادهای الکترونیکی- منزلگاه های الکترونیکی-نمایندگی الکترونیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.