بومی سازی توسعه

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی مدیریت و فرهنگ توسعه
  • کد COI اختصاصی: ICOM02_102
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 461
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اسکندر پاسالار

دانشجوی کارشناسی ارشد،دانشکده مدیریت پردیس بین الملل، دانشگاه خلیج فارس بوشهر،ایران

فخریه حمیدیان پور

استادیار مدیریت منابع انسانی، دانشکده مدیریت،دانشگاه خلیج فارس بوشهر،ایران

چکیده

در دنیای امروزی بومی سازی و بومی کردن از اهمیت ویژه ای درتئوری سیاسی برخوردار است. بومی سازی مساوی با توانمند کردن افراد و واگذارکردن اختیارات وحق تصمیم گیری به افراد در مناطق مختلف می باشد. توسعه فرایندی درهم تنیده و دارای ابعاد گوناگون اقتصادی ،سیاسی،اجتماعی و فرهنگی است و به معنای فراهم شدن زمینه های لازم برای پیدایی ظرفیتها و قابلیتهای عناصر مختلف دراجتماع ومیدان یافتن آنها برای دستیابی به پیشرفت ،عدالت وافزایش رضایت افراد وهمچنین افزایش توانائیهای کمی وکیفی در بطن جامعه وحکومت است.توسعه به مفهوم تحول کیفی،گذراز دوره ای به دوره دیگر مستلزم ایجاد تغییر همه جانبه در ابعاد اقتصادی ،سیاسی ،اجتماعی ،فرهنگی و...است. این مقاله به بررسی بومی سازی توسعه وتأثیراتی که نوسازی ومشارکت دراجرای آن وهمچنین اثراتی که برعدالت می گذارد می پردازد

کلیدواژه ها

بومی سازی,نوسازی,توانمندسازی,مشارکت,عدالت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.