تعیین مکان و ظرفیت بهینه تولیدات پراکنده در فیدر سنگاچین شبکه توزیع استان گیلان با استفاده از الگوریتم بهینه سازیHBB-BC

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
  • کد COI اختصاصی: ETEC05_147
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 397
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرزاد بنی آدم

شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان

علی میرزازاده

شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان

آرش دهبان

دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین

حامد دانشور

شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان

چکیده

پایان پذیر بودن منابع سوخت های فسیلی، آلودگی های زیست محیطی ناشی از آن ها، تلفات و هزینه ی مربوط به انتقال توان، از جمله دلایلی است که بشر را به سوی استفاده از منابع جایگزین برای تولید برق و بحث تجدید ساختار سیستم های قدرت سوق داده است. در دهه های اخیر استفاده از منابع تجدیدپذیر مثل خورشید، باد، امواج دریاها و... برای تولید انرژی الکتریکی بسیار مورد استقبال واقع شده که از آن ها به عنوان واحدهای تولید پراکنده یاد می شود. به کارگیری درست این منابع علاوه بر کاهش آلودگی ناشی از استعمال سوخت های فسیلی، می تواند تا حد مطلوبی تلفات و هزینه ها را کاهش و همچنین قابلیت اطمینان و کیفیت توان سیستم را افزایش دهد. یافتن مکان و ظرفیت بهینه ی این تولیدات، از مهم ترین و داغ ترین بحث های سیستم های توزیع می باشد. این مقاله به مکان یابی و تعیین سطح تولید بهینه تولیدات پراکنده در فیدر سنگاچین شبکه توزیع گیلان می پردازد. هدف در نظر گرفته شده کاهش هزینه های بهره برداری و سرمایه گذاری بوده و الگوریتم مورد استفاده الگوریتم بهینه سازی انفجار بزرگ-فروپاشی بزرگ ترکیبی می باشد. در این مقاله تکنولوژی های مورد استفاده برای تولیدات پراکنده، توربین های گازی، نیروگاه بادی و سلول های خورشیدی می باشد، که در نهایت توربین های گازسوز برای نصب انتخاب می شود. الگوریتم پیشنهادی بر روی فیدر سنگاچین شبکه توزیع گیلان مورد آزمایش قرار گرفته است که نتایج شبیه سازی توانمندی الگوریتم پیشنهادی را ثابت می کند

کلیدواژه ها

تولیدات پراکنده، الگوریتم هوشمند، مکان یابی، بهینه سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.