سنتها و قوانین حاکم بر جوامع و تاریخ از منظر قرآن
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنگره علمی پژوهشی سراسری توسعه و ترویج علوم تربیتی و روانشناسی،جامعه شناسی و علوم فرهنگی اجتماعی ایران
- کد COI اختصاصی: EPCONF02_108
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 936
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد تاریخ اسلام دانشگاه سیستان و بلوچستان
مدیر گروه تاریخ دانشگاه سیستان و بلوچستان
دکترای تاریخ ایران اسلامی ،گروه تاریخ دانشگاه سیستان و بلوچستان
چکیده
قرآن کتاب هدایت بشریت و راهنمای درست زیستن است. از این رو، در بردارنده همه چیزهایی است که بشر برای بهتر زیستن بدان نیاز دارد.بخشییی از این آموزه ها ارتباط تنگاتنگی با مسایل تاریخی، تحلیل تاریخی و فلسفه تاریخ داردا چرا که بر ایه آموزه های قرآنی، تاریخ هموارهتکرار شدنی ا ستا هر چند که این تکرار با تمام جزئیات اتفاق نمی افتد ولی اصول کلی و قوانین اصلی آن، مقت ضی تکراری ا ست که مسئلههمانندی وقایع تاریخی را سبب می شود. قرآن به تاریر و رخدادهای آن تنها به عنوان یک گزارش و قصه افسانه ای نمی نگرد که دیگر تکرارنمی شود، بلکه به عنوان مو ضوعی می نگرد که بارها و بارها به سبب تحقق عوامل، مقتضیات و شرایط، تکرار می شودا چرا که سنت ها و قوانین خاصی بر تا ریر حکومت می کندکلیدواژه ها
قرآن، سنن الهی، قوانیین هستی، سلساه تاریر، حاکمیتمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.