موزه تاریخ طبیعی با پیوند در طبیعت

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: همایش ملی پژوهش های کاربردی علوم های فنی مهندسی و مدیریتی در عرصه دانشگاه، صنعت و مدیریت ایران
  • کد COI اختصاصی: EMAPPLI01_096
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3526
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید نداف

کارشناس ارشد معماری و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد ، بجنورد

نگین عباس زاده

دانشجوی کارشناسی معماری ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد ، بجنورد

امیرعلی جاجرمی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری داخلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول و عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی

چکیده

وظیفه اصلی موزه ها آشنایی جامعه و ارتقاء اگاهی های عمومی در مورد جانوران.گیاهان و سایر موجودات زنده ،فسیل ها،کانی ها و همچنین زیستگاه های طبیعی است.این مکان ها عامل انتقال و توسعه دانش و در دنیای طبیعی و جایگاه و نقش انسان در ان می باشند. موزه ها از طریق نمایشگاه ها و برنامه های آموزشی که با اهداف خاص تدوین می شوند و به تفسیر و شرح جایگاه و اجزاء طبیعت.ارتباط ان با یکدیگر و با انسان.اهمیت حفظ ان و اهمیت ایجاد ارتباط بین طبیعت و انسان می پردازند.آنها درک انسان را از محیط اطراف خود افزایش می دهند و فرصت هایی را برای کسب دانش و غنی ساختن فرهنگ فراهم می آورند.موزه های تاریخ طبیعی می توانند از طریق نمایگاه ها و فعالیت های اموزشی و اطلاعات نهفته در مجموعه ها و در واقع کارشناسان خود دانش لازم را به مردم عادی انتال دهند موزه های امروزی می توانند طرز تفکر مردم را در مورد طبیعت تغییر دهند و رفتار و دیدگاه های مثبتی را نسبت به محیط طبیعی ترویج نمایند چرا که بهتر زیستن نیاز به دانش زیست محیطی و اموزش دارد و اغاز هر حیاتی مستلزم اهمیت دادن به حیات وحش.اب و خاک و منابع طبیعی است. در عین حال بخش های علمی و بایگانی موزه های تاریخ طبیعی دارای مجموعه های وسیعی از جانوران.فسیل ها.سنگ ها و کانی هاست که می توانند مواد و اطلاعات لازم را جهت تحقیق زیست شناسان و دانشجویان علوم طبیعی فراهم اورند. هدف ما از جمع آوری وتدوین این اثر معرفی اجمالی موزه وعناصر موجود درآن بوده است.با امید آن که مورد مطالعه و استفاده قرار گیرد.

کلیدواژه ها

موزه ، معماری ، طبیعت

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.