پیاده سازی الگوریتم Chain Code بر روی FPGA

  • سال انتشار: 1382
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران
  • کد COI اختصاصی: ACCSI09_115
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 4462
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی ذاکرالحسینی

دانشکده برق و کامپیوتر ، دانشگاه شهید بهشتی

سیدحسن صحفی

دانشکده برق و کامپیوتر ، دانشگاه شهید بهشتی

چکیده

در این مقاله به بررسی نحوۀ پیاده سازی الگوریتم chain code بر روی FPGA می پردازیم. الگوریتم chaincode . یکی از الگوریتم های کد کردن تصویر می باشد که برای کد کردن لبه های یک شیء در تصویر استفاده می شود همچنین این الگوریتم می تواند عرض، ارتفاع، محیط و مساحت شیء را نیز به دست آورد . این الگوریتم در پردازش تصویر و شناسایی و مقایسۀ شیء ها و الگوها با هم کاربرد بسیاری دارد . در این پروژه ابتدا الگوریتم chain code با استفاده از VHDL که زبان توصیف سخت افزار می باشد، شبیه سازی شده و سپس برنامۀ نوشته شده به زبان VHDL بر روی مدل Spartan-II از FPGA های شرکت Xilinx پیاده سازی می شود پردازندۀ مذکور قابلیت تولید chain code را برای یک تصویر با ابعاد حداکثر 256*256 پیکسل سیاه و سفید دارا می باشد که البته در صورت نیاز این ابعاد قابل گسترش می باشند . همچنین این پردازنده، طول، عرض، محیط و مساحت شیء موجود در تصویر را نیز علاوه بر تولید کد به دست می آورد

کلیدواژه ها

پردازش تصویر - پردازش بلادرنگ - VHDL - FPGA - Chain Code

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.