عوامل به وجود آوردنده تغییرات اقلیمی گرمایش جهانی و اثرات آن
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: EICONF02_085
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3820
نویسندگان
استادیار گروه محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علوم محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علوم محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
چکیده
گرمایش جهانی و بحث تغییر اقلیم ناشی از فعالیتهای بشر یکی از مشکلات و معضلات عمده محیط زیست است که در دودهه اخیر توجه بسیاری از محافل علمی و سیاسی جهان را بخود جلب کرده است. تغییر اقلیم بیانگر وضعیت متوسط یکمنطقه در دراز مدت است زمین در طول عمر حداقل 5 / 4 میلیارد سالی خود آب و هوای گوناگونی را تجربه نموده است. اقلیم از اصلی ترین و مهم ترین عوامل اثرگذار بر ویژگی های اکوسیستم محسوب می گردد،بدین علت تغییرات هرچند ناچیز آن اجزای مختلف اکوسیستم را متاثر می سازد. تغییر اقلیم ناشی از افزایش گازهای گلخانه ای در اثر فعالیت های انسان و صنعتیشدن کشورهاست که منجر به افزایش دمای کره زمین و افزایش بلایای طبیعی می شود.تغییر اقلیم پدیده ای است که بر اساس شواهد موجود از زمان های بسیار وجود داشته واکنون نیز وجود آن بسیار محتمل است.سرعت و ما هیت تغییرات پارامترهای اقلیمی در نیمه دوم قرن بیستم متفاوت بوده و شتاب بیشتری به خود گرفته و روند آن با گذشته قدری متفاوت شده است. تغییرات اقلیمی ناشی از فعالیت بشر می باشد که یکی از مشکلات و معضلات عمده محیط زیست است و در حقیقت فعالیت های بشر،وضعیت جوه کره ی زمین را تغییر می دهد که به وضوح روشن است،هر چند با توجه به ابعاد گسترده کرهزمین امکان وقوع چنین تغییراتی بعید به نظر می رسد اما در عمل شاهد بروز این تحولات مخربی بر روی خشکسالی،رشد و نمو گیا هان،تنوع زیستی ،خصوصیات خاک،جنگل ها و آب های زیرزمینی دارند.کلیدواژه ها
تغییر اقلیم،گرمایش جهانی،گاز های گلخانه ای،اثراتمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.